Dzsudzsák megegyezett az orosz Anzsival

H. D., P. K.H. D., P. K.
Vágólapra másolva!
2011.06.08. 10:33
null
Dzsudzsák Balázs az Anzsi játékosa lesz (Fotó: Action Images – archív)
Címkék
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az Anzsi Mahacskalával. Információnkat az orosz Szport Ekszpressz napilap is megerősítette. A szélsőn ma Olaszországban végzik el az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat.

 

OLVASÓINK SPANYOLORSZÁGOT JAVASOLTÁK
A közelmúltban szavazást intéztünk olvasóinkhoz, amelyben arra kerestük a választ: ők vajon melyik országot javasolnák Dzsudzsák Balázsnak? Nos, az első helyen magasan (41 százalék) Spanyolország végzett, utána az angol (29), valamint közel azonos vokssal az olasz (10) és a német (8) bajnokság következett. A szavazók hét százaléka szerint továbbra is Hollandia lett volna a középpályás számára az igazi terep, és mindössze három százalék gondolta úgy, hogy jelen helyzetben Oroszország lenne az ideális választás.

Úgy tűnik, eldőlt, hol folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs. Információink szerint a PSV szélsője Oroszországba igazol, a Roberto Carlost is foglalkoztató Anzsi Mahacskala játékosa lesz.

Múlt hét hétfőn beszámoltunk róla, hogy továbbra is él az orosz kapcsolat, úgy tudjuk, akkor már meg is egyezett a szélső holland klubja a PSV az Anzsival, de Dzsudzsák – ahogy ezt több nyilatkozatában is elmondta – a válogatott meccsek miatt ekkor még nem kívánt a jövőjével foglalkozni.

A menedzserek azonban a háttérben végezték a munkájukat, és szóban meg is egyeztek az orosz klubbal. Ezt az információnkat orosz források is megerősítették. A játékos egyik menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, egyelőre nem kívánja kommentálni a hírt, de az tény, hogy valóban orvosi vizsgálaton vannak, Rómában.

„Nem kommentálhatom a hírt. Csak annyit mondhatok, hogy valóban Rómában vagyunk orvosi vizsgálaton, de semmi többről nem beszélhetek. Hamarosan tájékoztatjuk a közvéleményt" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs egyik menedzsere.

A PSV megerősítette a tárgyalások tényét Marcel Brands sportigazgató révén.

„Az Anzsi valóban bejelentette nekünk, hogy hivatalosan tárgyal Dzsudzsákkal, és a dolgok komolyra fordultak, ez már konkrét megkeresés" – mondta Brands a Voetbal Internationalnak, hozzátéve, nem tud arról, hogy Dzsudzsák ma Rómában orvosi vizsgálaton vesz részt.

A PSV-t a Nemzeti Sport Online is megkereste Dzsudzsák ügyében: a holland klub sajtóosztálya érdeklődésünkre elismerte, hogy az Anzsi hivatalosan is kapcsolatba lépett velük a magyar játékossal kapcsolatban, de még nem írtak alá semmit.


kerdes=Ön szerint jó döntést hozott-e Dzsudzsák Balázs?|opcio1=Igen|opcio2=Nem|
cikkertekelo_szavazas

Szavazz!

Ön szerint jó döntést hozott-e Dzsudzsák Balázs?
mceBlockPasteEnd

 

Az Anzsi hamarosan épülő új stadionjának látványterve (Fotó: fc-anji.ru)
Az Anzsi hamarosan épülő új stadionjának látványterve (Fotó: fc-anji.ru)

 

FÉL EURÓPA ÉRDEKLŐDÖTT DZSUDZSÁK IRÁNT

Dzsudzsák Balázst rengeteg csapattal hírbe hozta a nemzetközi sportsajtó az utóbbi időben. Az Anzsi Mahacskala mellett olyan óriásklubokról lehetett hallani a PSV szélsőjével kapcsolatban, mint a Liverpool, az Arsenal, a Real Madrid, a Juventus, az Inter vagy a Hamburg.

Táblázatunkban összegyűjtöttük az összes érdeklődőt, akiről hallani lehetett.

 

NAGY-BRITANNIA: Liverpool, Arsenal, Manchester City, Everton, Newcastle United, Tottenham, Aston Villa, Sunderland, Rangers
SPANYOLORSZÁG: Real Madrid, Villarreal, Valencia, Atlético Madrid, Sevilla
OLASZORSZÁG: Juventus, Lazio, Internazionale, Palermo, Napoli
NÉMETORSZÁG: Wolfsburg, VfB Stuttgart, Dortmund, Schalke 04, Hamburg
FRANCIAORSZÁG: Lille, Lyon
PORTUGÁLIA: Benfica, Sporting
KELET-EURÓPA: Fenerbahce (török), Dinamo Kijev (ukrán), CSZKA Moszkva (orosz), CFR (romániai)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik