HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.27 12:21 Frissítve: 2015.03.31 03:02

Dzsudzsák Balázs nőkről, autókról, ruhagyűjteményéről

Dzsudzsák Balázs interjút adott Oroszországban. A Dinamo Moszkva magyar futballistáját ezúttal nem a meccsekről, taktikai kérdésekről, ellenfelekről faggatták, hanem a magánéletéről. A válogatott szélső őszintén beszélt nőkről, autókról, családról és ruhagyűjteményéről is.

Dzsudzsák Balázs a magánéletéről mesélt (Fotó: VTBRussia)

Dzsudzsák Balázst a VTBRussiának adott interjú első kérdésében arról faggatták, miért ment sportolónak, miközben kiválóak voltak az érdemjegyei az iskolában. „Mindenki másra születik, én a futballra születtem, gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy labdarúgó legyek" – válaszolta a szélső, aki elárulta, a szülei arra ösztönözték, hogy tanuljon, de már 17 évesen magániskolába került, mert az összeegyeztethető volt a futballkarrierjével.

Dzsudzsák elmondta, Magyarországon a dicső múlt miatt rengetegen akarnak futballisták lenni. Hozzátette: sosem felejti el, honnan jött, és még ma is mindig azon dolgozik, hogy ő legyen a legjobb az edzéseken és a meccseken is.

A Dinamo Moszkva magyarja híres ruhagyűjteményéről is beszélt: „Igaz, hogy van néhány ruhám... Imádok vásárolni, ez olyan nekem, mint a dopping. Szeretem a divatos öltözködést. Rengeteg cipőm van, főleg Magyarországon. Oroszországban egy szállodában élek, itt főleg meleg ruhákra van szükség".

A magánjellegű kérdések közül nem maradhatott ki az sem, hogy Dzsudzsák szereti-e az autókat.

„Hát persze. Két Porschém van Magyarországon – mondta Dzsudzsák, akitől azt is megkérdezték, száguldott-e már a Hungaroringen. – Egyszer igen. Amikor lehetőségem volt egy Lamborghini Aventadort vezetni, rá kellett jönnöm, ez nem egy átlagos kocsi, ezért szükségem volt néhány vezetési órára. Szóval elmentem a Hungaroringre, ahol egy oktató megmutatta, hogyan kell bánni egy ilyen autóval. Hétszáz lőerős gépről beszélünk!"

A játékos kijelentette, nem járnak bulizni a társaival, mivel futballistaként felelősek azért, hogy mindig topformában legyenek. Aztán a nőkről is szó esett a beszélgetésben.

„Azt hiszem, hazafi maradok, és azt mondom, Budapesten több szép nő van, mint Moszkvában. De talán csak az én ízlésemhez közelebb állnak a magyar lányok. Moszkvában is rengeteg szépség van. Ami a nőideálomat illeti, nem szeretem a futballőrült lányokat. Azokat az egyszerű lányokat kedvelem, akik azért szeretnek, amilyen vagyok, támogatnak és segítenek megtalálni a nyugalmat."

2019.01.19 08:11:09

Légiósok BORBOLA BENCE

„Ha továbbra is jól megy a játék, és olyan ajánlat érkezik értem nyugatról, előbb-utóbb elengednek.”

2019.01.16 14:38:36

Légiósok NAGY ZSOLT

A topligák közül a Bundesligában öt, a Serie A-ban egy magyar futballista játszik.

2019.01.16 07:56:50

Légiósok Cs. A.

A Kitchee középpályása szerint vele nem lehet tervezni Magyarországon.

2019.01.14 22:32:45

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Melyik verzió lenne jobb a magyar válogatottnak?