Dinamo: a klub Dzsudzsákért fizet, eltiltását felfüggesztetné

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.12. 10:11
A Dinamo Moszkva kérni fogja az orosz szövetséget a Premjer-liga hétvégi, nyitó fordulóját követően, hogy függessze fel Dzsudzsák Balázs eltiltását. Az orosz klub elnöke azt is elmondta, a szélső teljes vételárát még nem fizették ki az Anzsinak.

Mint ismeretes, Dzsudzsák Balázst az előző szezon utolsó előtti fordulójában, az Alanyija elleni meccsen történt dulakodásban állították ki, majd tiltották el négy mérkőzésre, akárcsak csapattársát, az azóta az Anzsihoz szerződő Alekszandr Kokorint.

Dzsudzsák egy bajnokit már letöltött eltiltásából, és vasárnap, a Volga elleni szezonnyitón még egyet le fog – a Dinamo ezt követően kéri majd a szövetséget Dzsudzsák további eltiltásának felfüggesztésére (korábban egyszer már fellebbeztek is, de azt a szövetség elutasította).

Erről a sport.ru számolt be, a forrás Gennagyij Szolovjovot, a Dinamo elnökét idézi a hírrel kapcsolatban.

A sportvezető újságírói kérdésre válaszolva azt is megerősítette, hogy a Dinamo még nem fizette ki Dzsudzsák teljes vételárát korábbi klubjának, az Anzsinak (a transfermarkt.de adatai szerint a szélső kivásárlási ára tavaly nyáron 19 millió euró volt).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik