Dinamo: az UEFA-tól is függhet, Dzsudzsák megy-e a Herthába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.16. 15:56
null
A Hertha távozóitól és az UEFA-tól is függhet Dzsudzsák átigazolása (Fotó: AFP)
A Nemzeti Sport Online Oroszországból származó információja szerint az Európai Labdarúgó-szövetségtől is függhet, hogy Dzsudzsák Balázs marad-e a Dinamo Moszkvánál vagy a Dárdai Pál vezette Herthához igazol.

Az UEFA ugyanis vizsgálja az orosz klub pénzügyi helyzetét, a felek képviselői ma találkoznak egymással ez ügyben, és elképzelhető, hogy az európai szövetség megbünteti a Dinamót a pénzügyi fair play szabályainak megszegéséért.

Dzsudzsákot és Dibuszt is vinné a Hertha – de van egy feltétel?
A Kicker információi szerint a Hertha BSC a Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázst, valamint a ferencvárosi Dibusz Dénest is szeretné megszerezni, egyelőre azonban egyik játékosra sem futja a költségvetésből. Ez a probléma azonban hamar megoldódhat… BŐVEBBEN ITT»

Orosz informátorunk szerint utóbbi esetben az UEFA kizárhatja a moszkvaiakat az Európa-ligából, és e forgatókönyv esetén Dzsudzsák minden bizonnyal távozik a klubtól. Vélhetően a szélső is erre célzott a Nemzeti Sportnak adott interjújában a Herthával kapcsolatban, miszerint izgatottan várja a következő napok eseményeit.

Úgy tudjuk, ha a szövetség nem sújt le a Dinamóra, akkor egészen más lesz a helyzet, és Dzsudzsák Oroszországban maradhat.

Mindenesetre információink szerint az UEFA pénzügyi ellenőrző bizottsága szigorúan jár el a csapattal szemben. A döntést várhatóan a héten hozzák nyilvánosságra.

Mint ismert, a magyar szélső szerződése decemberben lejár a moszkvai klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik