HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.10 11:53 Frissítve: 2018.06.10 12:16

DAC: Vida várja az El-meccseket, a végső célja Anglia

Vida Kristopher, a Dunaszerdahely magyar játékosa  a tízes mezt viseli a DAC-ban, amelynél jó játékkal szolgált rá a bizalomra. A szlovák bajnokságot a harmadik helyen záró, az Európa-ligában induló csapat játékosa a felvidek.ma oldalnak adott interjúban beszélt arról, hogy jutott el idáig az együttessel.

HIRDETÉS

„Amikor megkerestek a DAC-tól, ezt a jövőképet vázolták fel nekem, ami engem egyből megragadott. A klubtulajdonoson nagyon látszik az elszántság, hogy tudatosan építi ezt a klubot. Hogy itt tartunk, ennek köszönhető, és innen már csak feljebb szeretnénk jutni. Ha pedig tényleg olyan erősítések lesznek és úgy össze tud állni a csapat, mint most tavasszal, akkor bármi elképzelhető, mert már most is bármelyik csapattal felvettük a versenyt” – mondta Vida Kristopher.

A középpályást 2019 nyaráig köti szerződés a DAC-hoz, s bár most  az Európa-ligára összpontosít, már gondolkozik azon, merre tovább.

„Nyitott vagyok a jövőre vonatkozóan, egyáltalán nem zárom ki a szerződéshosszabbítást, de ha érkezik egy visszautasíthatatlan ajánlat, akkor szívesen nézelődnék nyugat felé, amennyiben egy olyan csapat kerülne képbe, ami elgondolkodtat, hogy tényleg megéri elhagyni a DAC-ot – mondta Vida. –  Fiatal vagyok, olyan utat, olyan pályafutást szeretnék választani, melyen keresztül Anglia felé juthatok el. Tetszett Hollandia is, nagyon sokat tanultam ott és ezt máig kamatoztatom. Talán ezért is lettem csapatjátékos, aki nem önzőn, egyénieskedve old meg mindent.”

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 08:18:04

Légiósok BABJÁK BENCE

„Szerintem nem kell bántani azt a magyar labdarúgót, aki azért mond nemet a klubja ajánlatára, mert ambíciói vannak.”

2018.09.15 11:52:59

Légiósok VINCZE SZABOLCS

Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét.

2018.09.12 17:27:43

Légiósok PÓR KÁROLY

Az egy éve Barcelonában élő Huszár család és az újonnan érkező Molnárék is úgy vélik, az FCB Escola egy lehetőség.

2018.09.01 09:43:51

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

„Két lehetőség van, kérdés, várhatok-e Európából ajánlatot. A másik út keletre vezet, ott kevésbé lenne elsődleges a szakmai szempont.”

2018.08.14 09:26:42

Légiósok NAGY ZSOLT

A Franciaországból távozott védő nem rágódik a múlton, jól megy a játék, várja a válogatott meghívót.

HIRDETÉS
HIRDETÉS