Cardiff: Gyepest megbüntették távozási szándékáról szóló nyilatkozata miatt

Vágólapra másolva!
2012.01.17. 11:08
Címkék
A Nemzeti Sport Online Walesből származó információi szerint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Cardiff City vezetői megbüntették Gyepes Gábort távozási szándékáról szóló nyilatkozata miatt.

Úgy tudjuk, a Championshipben szereplő klubnál hosszú ideje mellőzött védőnek egyheti bérét vonták meg, mivel a csapat menedzserének, Malky Mackaynek nem tetszett, hogy a játékos arról beszélt a Nemzeti Sportnak, nem érti, miért nem engedik el, ha nem számítanak rá.

„Bízom benne, hogy összejön a klubváltás – mondta Gyepes Gábor január elején a Nemzeti Sportnak. – Nyáron, majd a legutóbbi válogatott szünetben is volt kérőm, ám a klub nem engedett el, így pedig nem egyszerű. A menedzser elmondta, nem játszat, nem kell utaznom a csapattal, nem kell megjelennem a megbeszéléseken, tehát látszik, hogy nem tartanak rám igényt, ezért nem értem, hogy miért nem mehetek. Rejtély, hogy a klubnak miért jó, hiszen fizetik a béremet, és közben a helyemre jöhetne olyan futballista, akire igényt tartanak."

Az ebben az idényben a bajnokságban egyetlen mérkőzésen sem szereplő Gyepes szerződése lejár a nyáron, így könnyen lehet, hogy a Cardiff még a téli átigazolási időszakban elengedi, de a magyar futballista legkésőbb a szezon végén távozhat a csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik