nemzetisport.hu 2016.01.12 11:13 Frissítve: 2016.01.12 11:33

Bursaspor: Komolyan gondolja ezt bárki?! Ne vicceljünk már! – Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs szerint nevetségesek voltak a török sajtóban megjelent azon hírek, melyek szerint engedély nélkül utazott haza Magyarországra a karácsonyi időszak alatt.

Dzsudzsák Balázs szerint sok fals információ látott napvilágot (Fotó: Twitter)

Dzsudzsák menedzsmentje a Nemzeti Sport Online-nak már decemberben cáfolta azokat a Törökországból származó híreket, hogy a Bursaspor magyar légiósa engedély nélkül tért haza. Ennek ellenére a török sajtóban még január elején is arról lehetett olvasni, bajban van a szélső, sőt, volt aki azt írta, ebből még távozás is lehet…

„Hogy őszinte legyek, nem szívesen foglalkozom ezzel a kérdéssel, mert valójában szóra sem érdemes… – mondta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak. – Mindamellett nem árt tisztázni egy-két tényt . Magam is olvastam, hogy elzavarhatnak, mert engedély nélkül távoztam. Komolyan gondolja bárki is, hogy összecsomagolok, és se szó, se beszéd elmegyek, aztán mintha mi sem történt volna, edzésre jelentkezem?! Ne vicceljünk már!”

„Az elnök ugyanúgy rábólintott arra, hogy a karácsonyt otthon tölthessem, mint az edző. Játszottam már egy-két csapatban, ám sosem szegtem meg a szabályokat – természetesen most sem. Azt ugyanakkor bevallom, hogy decemberben nem voltam a topon, ezért is tett jót a lelkemnek, hogy az ünnepekre hazamehettem. Az a néhány nap nagyot jót tett nekem, kiszellőztettem a fejem, és gyakorlatilag megújulva tértem vissza Törökországba, készen állva arra, hogy a Bursasporban és a válogatottban is olyan teljesítményt nyújtsak, amilyent elvárnak tőlem.”

„Ma már nyugodtan beszélek erről, de amikor szembesültem a velem kapcsolatos fals információkkal, kissé ideges lettem. Legfőképpen azért, mert némelyek – igyekszem finoman fogalmazni – badarságokat hordtak össze. Én tudtam, mi az igazság, a klubnál is tudták, csakhogy ez egyeseket nem izgatott. Ezzel a helyzettel nehéz mit kezdeni. Hiába mondom én, hogy csak két almám van, ha valakinek meggyőződése, hogy öt van, addig-addig szajkózza, amíg mások is elhiszik… S akkor már nem is érdekli őket, hogy tényleg csak kettő van.”

Úgy tűnik, a Bursaspor élére decemberben kinevezett vezetőedzőt, Hamza Hamzaoglut érdekli, ugyanis szabadsága után nagy szeretettel fogadta vissza a magyar labdarúgót.

„Az első januári edzésen úgy fogadott, hogy átölelt. Ha megszegtem volna a házi rendet, alighanem másként köszönt… Vasárnap a kezdő tizenegybe jelölt, amit góllal háláltam meg. Úgy vélem, ezzel méltóképpen válaszoltam a rágalmakra.”

PIETSCH TIBOR DZSUDZSÁK BALÁZZSAL KÉSZÜLT INTERJÚJÁT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN, AMELYBŐL KIDERÜL, MIT GONDOL A SZÉLSŐ A HÉTVÉGI GÓLJÁRÓL, AZ ŐSZI PRODUKCIÓJÁRÓL, TÚL VAN-E A DECEMBERI MELANKÓLIÁN, VALAMINT HOGYAN VÁRJA A STADIONAVATÓT!

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.04.25 07:56:25

Légiósok CSERHÁTI ANDRÁS

A Hajduk Split magyar csatára a maga mögött hagyott nehéz időszakról és a jövőről is beszélt.

2017.04.20 11:24:45

Légiósok PÓR KÁROLY, RITZ BALÁZS, NAGY-PÁL TAMÁS

„Anya, én a Barca felnőttcsapatában szeretnék játszani” – a 10 éves Huszár Gergő az álmai útján.

2017.04.19 09:36:14

Légiósok PIETSCH TIBOR

„A felnőttválogatott karrier szempontjából ez semmit sem jelent, ezt senki se felejtse el.”

2017.04.19 00:30:51

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A kis Dárdai esetében várjunk az ítélkezéssel!

2017.04.18 09:02:36

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Ragyogó edzésmunkát végez, sohasem látni rajta, hogy akár csak egy pillanatra is feladná a küzdelmet.”