Bursaspor: 15/15 – hamar eldőlt, hogy Dzsudzsák végzi el a 11-est

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.13. 15:22
A török bajnokság negyedik fordulójában megszerezte első győzelmét a Bursaspor, méghozzá Dzsudzsák Balázs vezérletével: két góllal vette ki részét a vendég Genclerbirligi 3–2-es legyőzéséből. Az elsőt tizenegyesből szerezte, a másikat pedig nyolc méterről.

„Óriási feszültség, de úgy is mondhatnám, stressz volt bennem az északírek elleni válogatott mérkőzés miatt, ez most kiszabadult belőlem – mondta a Nemzeti Sportnak a 28 esztendős Dzsudzsák Balázs, és hogy mennyire így volt, azt a második gólja utáni szögletzászlós ünneplő mutatványa is jelzi. – Szerzett pont nélkül vártuk a negyedik fordulót, tehát győzelmi kényszerben léptünk pályára, s boldog vagyok, hogy két góllal tudtam lendíteni a csapat szekerén.”Dzsudzsák Balázs, és hogy mennyire így volt, azt a második gólja utáni szögletzászlós ünneplő mutatványa is jelzi. – Szerzett pont nélkül vártuk a negyedik fordulót, tehát győzelmi kényszerben léptünk pályára, s boldog vagyok, hogy két góllal tudtam lendíteni a csapat szekerén.”

Lapunk kérdésére válaszolva elmondta: a pénteki edzésen felhívták rá a figyelmét, hogy még sohasem hagyott ki tizenegyest felnőttpályafutása során, így aznap el is dőlt, hogy a továbbiakban ki lesz a Bursaspor ítélet-végrehajtója.

„Aztán úgy hozta az élet, hogy már másnap a labda mögé állhattam. Ez volt karrierem tizenötödik elvégzett büntetője, remélem, a hatékonyságot tekintve sohasem süllyedek száz százalék alá.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik