Bundesliga: Szalai gyenge napot fogott ki, le is pontozták

Vágólapra másolva!
2013.12.21. 21:07
A német regionális Westdeutsche Allgemeine Zeitung mérkőzés utáni kritikájában alaposan „lehúzta" Szalai Ádám teljesítményét – a magyar válogatott csatár ugyanúgy gyenge napot fogott ki a Nürnberg elleni bajnokin (0–0), mint csapata, teljesítményéért a gyenge ötös osztályzatot kapta.

Az ötössel Szalai Saed Kolasinaccal együtt a legrosszabb osztályzatot kapta a WAZ-tól a Schalke játékosai közül.

„A legritkább esetben kapott megfelelő magas átadásokat, kevés jó lehetősége akadt, csak futott a labda után, frusztráló élmény lehetett neki. Ezen a mérkőzésen megint hálátlan szerepbe kényszerült"– írta a WAZ.

Szalai Ádám az ősszel a Schalke mind a tizenhét bajnokiján szerepet kapott, és öt gólt szerzett. Az ősz vége azonban nem sikerült jól a magyar centernek, a 11. fordulóbeli, Hertha elleni mérkőzés (november 2.) óta gólképtelen a Bundesligában, a Kickertől pedig kifejezetten rossz osztályzatokat kap az utóbbi időben. A kupamérkőzéseket beszámítva Szalai huszonnyolcszor játszott az ősszel a Schalkéban, hét gólt szerzett – köztük azt a duplát, amellyel a Bajnokok Ligája főtáblájára segítette a gelsenkircheni csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik