Bundesliga: Szalai Ádámot bemutatták a Hannover mezében – fotó

Vágólapra másolva!
2016.01.04. 10:30
null
Szalai Ádám a Hannover új igazolásaival és az edzői stábbal (Fotó: Hannover 96, Twitter)
Hannoverben folytatja pályafutását Szalai Ádám, a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója. A középcsatár egyelőre kölcsönbe kerül a Hannoverhez, és hétfőn már edzésbe is állt új csapatánál, a klub hivatalos Twitter-csatornáján be is mutatták.

Szalai Ádámot a Hannover új szerzeményeivel, a norvég Iver Fossummal, valamint a japán Jamagucsi Hotaruval, illetve a Thomas Schaaf vezette új edzői stábbal együtt mutatták be a hétfő délelőtti edzésen.

„A Hannover 96 csapata a hétfői nappal kölcsönvette a Hoffenheimtől a magyar válogatott Szalai Ádámot. Szalai kölcsönszerződése a 2015–16-os szezon végéig szól, a Hannovernek ennek végén kivásárlási joga lesz” – tudatta Szalai új klubja.

„Ádám évek óta otthonának tekinti a Bundesligát, és bizonyította, hogy gólokat tud szerezni. Nagyon bízunk abban, hogy ezt Hannoverben is megteszi” – közölte Martin Bader sportigazgató.

„Örülök ennek az új kihívásnak, és remélem, a teljesítményemmel be tudok kerülni a magyar válogatott Európa-bajnoki keretébe. Ennél is fontosabb, hogy olyan játékkal tudjam segíteni a Hannovert, mely bennmaradást ér a Bundesligában” – idézi Szalait a Hannover honlapja.

A Kicker hatszázezer, a Bild kilencszázezer eurós kölcsönvételi díjról tud. A Kicker szerint a Hannover kivásárlási opciót is kap Szalaira – ha a „vörösöknél” elégedettek a magyar légióssal, akkor nagyjából 3.4 millió euróért végleg megvásárolhatják a játékjogát.

A Hannover január 7. és 14. között a törökországi Belekben készül a tavaszi idényre. A 96-nak a tavasszal a Bundesliga 17. helyéről indulva kellene kiharcolnia a bennmaradást.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik