Bolton: a kupadöntő elpackázása utat nyithat Bogdán Ádám számára

Vágólapra másolva!
2011.04.20. 12:25
Az FA-kupa vasárnapi elődöntőjében elszenvedett katasztrofális vereség után (Stoke, 0–5) angol lapértesülések szerint olyan változások indulhatnak meg a Bolton Wanderersnél, amikből a klub fiatal magyar kapusa, Bogdán Ádám akár rövid távon is profitálhat.

A Daily Mirrorban megjelent eszmefuttatás emlékeztet: Owen Coyle, a Wanderers menedzsere híres arról, hogy kitart alapjátékosai mellett, ám a Stoke elleni példátlan „leblokkolás", a kupadöntőben való szereplés lehetőségének elpackázása után várhatóan változtatásra szánja el magát, és a frissítés kárvallottja Paul Robinson, valamint a kapus Jussi Jääskeläinen lehet.

A finn kapus több mint egy évtizede biztos pont a Boltonban, ám az utóbbi időben többször bizonytalankodott, így történt ez a kupaelődöntőben is. Bogdán Ádám beugrásai alkalmával bizonyította rátermettségét, nemrégiben szerződést is hosszabbítottak vele – a Mirror értelmezésében a fiatal magyar kapus nagyobb szerephez juttatása lehet a Wanderersnél kezdődő átalakítás egyik első lépése.

A boltoniak nem állnak rosszul a kapusposzton, hiszen az ő szerződtetett játékosuk Ali el-Habszi is, aki ezt az idényt kölcsönben a Wigannél tölti, és szintén igazolta Premier League-kompatibilis képességeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik