nemzetisport.hu 2015.06.13 10:24 Frissítve: 2015.06.13 11:02

Bogdán jobb, mint Mignolet – Bogdán borzasztó

A Twitter-felhasználók véleménye vegyes a Bolton labdarúgócsapatától a Liverpoolba szerződő Bogdán Ádámról. Van, aki szerint a magyar kapus jobb, mint leendő posztriválisa, a belga válogatott Simon Mignolet, olyan is akad azonban, akinek egy kétes megítélésű üdítőmárka jutott róla eszébe. Íme, egy újabb gyűjtés a közösségi oldalról, a korábbit itt olvashatja.

 

 

BOLTON-SZURKOLÓK ÍRTÁK
@Dare2ZlatanLFC: Jobb, mint Brad Jones. (33 éves ausztrál kapus, öt idény után az idén nyáron vált meg tőle a Liverpool)
Válasz az előzőre:
@luke_bwfc: Jobb, mint Mignolet.
@luke_bwfc: Remek üzlet, ingyen jön.
Válasz az előzőre:
@gazzacrompton: Borzasztó, légy őszinte a srácokkal, Luke.
@AndrewGrimshaw6: Csodálom, hogy eddig meg tudtuk tartani. Örülök neki, hogy egy meghatározó klubba igazolt, amelyet egyébként kedvelek is.
@Tompeetbwfc: Bogdán a legutóbbi szezonban az Anfielden lejátszott kupameccsen nyújtotta messze a legjobb teljesítményét a Bolton mezében.
@CjHolmez: A legjobbakat, Bogdán! Sok nehézség állt az utadba, de mindig túljutottál rajtuk.


LIVERPOOL-SZURKOLÓK ÍRTÁK
@pepevlcek: Továbbra is úgy gondolom, hogy Bogdán átigazolása OK... jobb, mint Brad. Mignolet jobb lehet, mint az előző szezonban, szóval nincs szükség újabb kapusra.
@andy_nicholls15: Bizonytalan vagyok Bogdán szerződtetésével kapcsolatban, de nem szabad elfelejteni, hogy csak második számú kapus, és ingyen érkezett. A nagy igazolások még csak ezután jönnek.
@NilsMossing: A negyedik hibás lépés – hivatalos. Lesz egyáltalán jó igazolása a Liverpoolnak ezen a nyáron? BR (Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere) tényleg ilyen hülye? Nagy formátumú játékos igazolása?
@mshoq1089: A ManUnited üdvözli Memphis Depayt, míg a Liverpool üdvözli Bogdán Ádámot. Meg kellene szabadulnunk ettől a Swansea-féle gondolkodásmódtól.
@Robbanks1979: Bogdán Ádám? Olyan érzésem van, mint amikor gyerekkoromban a mamám elment bevásárolni, és Rola Colával tért haza.
Itt mindent megtalál Bogdán Ádám liverpooli szerződéséről!
2020.05.28 10:01:54

Légiósok NAGY ZSOLT

„Szerencsére Szlovákiában is egyre jobban enyhülnek a korlátozások és a határszankciók.”

2020.05.21 10:13:55

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A visszavonuló védő részletesen mesélt a Nemzeti Sportnak mindennapos küzdelmeiről, döntéséről.

2020.05.20 10:19:44

Légiósok BABJÁK BENCE

A Le Havre vezetőedzője marasztalja a magyar válogatott védőt, aki még nem tudja, hol folytatja.