Besiktas: Demba Ba eladásából lenne pénz Dzsudzsákra

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 08:28
A német sajtó mellett a török médiában is napi témát szolgáltat Dzsudzsák Balázs jövője. A Dinamo Moszkva szélsőjét vasárnap a Galatasarayjal hozták újra hírbe, ezúttal pedig a Besiktasba szerződése esélyeit latolgatják.

Bár a török Besiktasnak is ügyelnie kell arra, hogy betartsa az UEFA szigorú költségvetési szabályait, hogy ne jusson az El-ből kizárt Dinamo Moszkva sorsára, az isztambuli klubnál is létezik egy szűk lista a kiszemeltek nevével. Ugyanakkor a megkötendő szerződéseket 3.5 millió euróban maximalizálták, ezért az erősítésekhez várhatóan el is kell adniuk játékosokat.

A Galatasarayhoz hasonlóan a Besiktasnál is az ukrán Jevhen Konopljankát említik az első számú kiszemeltként, őt pedig a Dinamo szélsője, Dzsudzsák Balázs követi.

A sonhaberx.com kiemeli, hogy a Dnipro futballistájáért olyan sztárklubok is sorban állnak, mint a Liverpool vagy a Sevilla, ezért nem lesz könnyű megszerezni az aláírását. Ha pedig ő nem jön, akkor kerülhet szóba Dzsudzsák, akit kedvezőbb áron megszerezhetnek a törökök, de a magyar szélső érkezését is a korábbi Chelsea-csatár, Demba Ba eladása gyorsíthatná fel. A szenegáli támadó értékesítéséből remélt milliók ugyanis nagyobb mozgásteret biztosítanának a klubnak.

Török források korábban egyébként már azt is írták, hogy a Besiktas elnöke, Fikret Orman Hollandiában találkozott Dzsudzsák ügynökével, Vörösbaranyi Józseffel, ám a menedzser később ezt cáfolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik