Belgium: Bölöni és csapata szerette volna, ha folytatódik a bajnokság

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.13. 20:50
null
Bölöni László Belgiumban vészeli át a járványt (Fotó: Royalantwerpfc.be)
Bölöni László egyetlen nyilatkozatában sem mondta azt, hogy távozni készül a Royal Antwerptől, ezt a média értelmezte így – olvasható a kronikaonline.ro oldalán. Az antwerpeni klubnál nagyon szerették volna, hogy folytatódjon a bajnokság, de tudták, az élmezőnyben ezzel egyedül voltak így.

 

Az interjúból kiderült, Bölöni László Belgiumban rekedt, és most egyedül van az antwerpeni otthonában, és régi mérkőzéseket néz újra, sokat olvas és telefonál, illetve edzésterveket készít.

„Itt maradtam egyedül; a feleségemhez nem repülhetek, a 95 éves édesanyámhoz nem mehetek, a mindössze négyszázötven kilométerre lakó lányomhoz nem kocsikázhatok el, Budapestre vagy Marosvásárhelyre nem térhetek haza...” – mondta Bölöni László.

Amikor a továbblépésről kérdezték, elárulta, ő nem nyilatkozott ilyesmiről a médiának, amely szerinte sokszor kiforgatja az emberek szavát. Azt viszont jelen pillanatban nem tudja, mit fog tenni.

„Jelen pillanatban magam sem látom előre, mit fogok tenni: folytatom az Antwerpennél, elmegyek máshová... Nem tudom. Az újságíró ebből következtethet egy csomó marhaságot, vagy tisztelve a nyilatkozót, ennyit ír le, és megáll. Pont. Sajnos, akiknek nyilatkoztam, fantáziálgattak, hidakat kezdtek építgetni, és így jutottak el arra a következtetésre, hogy nekem mehetnékem van” – folytatta Bölöni.

A Royal Antwerpnél mindenképp azt szerették volna, ha folytatódik a bajnokság, ám tisztában vannak a klubnál, hogy az élmezőnyben ezzel nagyjából egyedül voltak így.

„Mi feltétlenül folytatáspártiak vagyunk, azaz voltunk, amíg lehetett. De véleményünkkel szinte egyedül maradtunk az élbolyban: a nagyok, meg jobbára azok, akik évek óta ott tanyáznak az első helyeken, nem akarták folytatni a bajnokságot, és azt sem, hogy egy feltörekvő klub, mint a miénk, beleköpjön a levesükbe” – tette hozzá Bölöni László.

A teljes interjút a linkre kattintva olvashatják el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik