Nemzetisport.hu 2010.05.14 09:00 Frissítve: 2014.11.16 02:39

Az AS Roma is érdeklődik Gera Zoltán iránt

Bár a Fulham vereséget szenvedett az Atlético Madridtól az Európa-liga döntőjében, Gera Zoltán csapata egyik legjobbja volt a mérkőzésen, és angol sajtóértesülések szerint több együttes mellett az olasz AS Roma érdeklődését is felkeltette.

Gera Zoltán szárnyalására Rómában is felfigyeltek (Fotó: Reuters)
Gera Zoltán szárnyalására Rómában is felfigyeltek (Fotó: Reuters)

Roy Hodgson, a Fulham sikertrénere ugyan kijelentette, hogy a következő szezonban is marad a londoni klubnál, még nem lehetnek teljesen nyugodtak a szurkolók. A Telegraph ugyanis már azt fejtegeti, hogy az angol csapatnak nehéz dolga lesz, ha meg akarja tartani legjobb játékosait. Gera Zoltán jövőjével kapcsolatban például megjegyzi, több érdeklődő mellett állítólag az olasz Roma is figyeli.

A magyar légiós nagyszerűen teljesített a szezonban: a Premier League-ben 27 mérkőzésen kétszer, az Európa-ligában a selejtezőkkel együtt 18 találkozón hatszor volt eredményes. Ezenkívül négyszer az FA-kupában (egy gól) és egyszer a Ligakupában (egy gól) is pályára lépett. A válogatott szereplést tavaly lemondó támadó összesen 50 meccsen szerepelt a szezonban és ezeken tíz alkalommal volt eredményes.

A Roma jelenleg a második helyen áll az olasz élvonalban, de még a bajnoki címre is van esélye. Az biztos, hogy a „farkasok" a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhatnak, így elképzelhető, hogy Gera az Európa-liga után a legrangosabb kontinentális kupasorozatban is megmutathatja magát.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.