Avellino: máris eldöntötték, télen megválnak Filkortól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 17:35
Az Irpinia News információja szerint az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő Avellino vezetői már eldöntötték, hogy a téli átigazolási időszakban megválnak Filkor Attilától.

A Milan kölcsönjátékosaként az idény elején érkező Filkor Attila nem győzte meg teljesítményével az Avellino szakmai stábját – indokolja a korán meghozott döntést a helyi portál.

Filkor nem ideális erőállapotban érkezett a zöld-fehérekhez, sérülés is hátráltatta, és amikor a Perugia ellen végre pályára lépett, a becserélése után húsz perccel második sárga lappal kiállították – igaz, a szabálytalanságért megítélt 11-est az ellenfél kihagyta, a mérkőzés 0–0-ra végződött.

A fenti tényezők miatt a 26 éves magyar középpályás – aki egyelőre ezt a húsz percet töltötte a pályán a Serie B 2014–2015-ös idényében – posztján a hierarchia aljára sodródott, és a klubnál úgy ítélik meg, a kölcsönszerződés téli megszüntetése mindkét félnek jót tesz majd.

Az Avellino az 5. helyen áll a Serie B tabelláján, versenyben van az élvonalba jutásért. Filkor szerződése jövő nyárig szól az őt kölcsönadó Milannál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik