Ausztria: Gulácsi hosszabbított, jövőre osztrák riválist kap

Vágólapra másolva!
2014.08.29. 16:16
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a jelenleg is élen álló Salzburg két évvel, 2019-ig meghosszabbította Gulácsi Péter szerződését, akinek az eddig érvényben lévő megállapodása 2017 nyarán járt volna le.

A 24 éves magyar kapus tavaly nyáron igazolt a salzburgi együtteshez, amelynek színeiben a legutóbbi szezonban 50, míg ebben az idényben eddig 11 tétmérkőzésen lépett pályára.

A válogatott játékos 2013 nyarán négyéves szerződést kötött az osztrák csapattal, most pedig további két évvel meghosszabbította a megállapodását.

„Pályafutásom legjobb szezonja áll mögöttem, ezért aztán egy pillanatig sem haboztam, amikor a vezetők felajánlották a szerződéshosszabbítást. Nagyon boldog vagyok, hogy e különleges klub hosszú távon számol velem" – idézte a klub hivatalos közleménye Gulácsi Pétert.

A bajnoki éllovas, ám a Malmö elleni BL-selejtezős párharcot elveszítő Salzburg azt is nyilvánosságra hozta, hogy megegyezett a Grödiggel a 21 éves Cican Stankovic átigazolásáról, de a 2020-ig aláíró osztrák kapus csak a következő szezon előtt csatlakozik az élvonal címvédőjéhez.

„Gulácsi Péter nagyon sokat fejlődött, amióta hozzánk tartozik, fontos tagja a csapatunknak – tette hozzá Ralf Rangnick sportigazgató. – Ugyanakkor nagy örömmel szerződtettük az utóbbi évek egyik legnagyobb osztrák kapustehetségét, Cican Stankovicot is. Óriási, hogy bár voltak külföldi ajánlatai is, végül minket választott. Ezzel a két lépéssel biztossá tettük, hogy kapusposzton top minőséget vonultatunk fel a következő években."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik