Átigazolás: Gyepes a maláj élvonal újoncánál folytathatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.01. 13:48
null
Gyepes Malajziába igazol? (Fotó: sarawakcrocs.com)
Sajtóhírek szerint Gyepes Gábor a maláj élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocsnál folytathatja a pályafutását.

A Videotonnal szerdán szerződést bontó védő – aki aznap még pályára lépett a Ligakupában – a sarawakcrocs.com beszámolója szerint már megérkezett Kuchingba leendő klubjához.

Gyepes csütörtökön még itthon nyilatkozott az NSO Tv-nek, és elmondta, külföldi együtteshez szerződik, de bízik benne, hogy a Videoton megnyeri az aranyérmet a magyar bajnokságban.

A helyi sajtóhírek szerint azonban még nem teljesen biztos, hogy Gyepest szerződtetik a Krokodilok, ugyanis a borneói klubnak van egy másik kiszemeltje a holland támadó Ronald Hikspoors személyében, és csak egyikük lehet a csapat játékosa, mivel a maláj ligában korlátozzák a külföldiek számát. A beszámolók szerint azonban a magyar védőnek nagyobb esélye van rá, hogy átigazolják.

A Sarawak Crocs ebben az évben megnyerte a másodosztályú labdarúgó-bajnokságot, a Premier League-et, így feljutott a Super League-be, amelynek 2014-es idényére most kezdi el a felkészülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik