K. Zs. 2019.10.21 10:36 Frissítve: 2019.10.21 10:41

Anglia: még dolgoznak Balogh Norbert formába hozásán

Balogh Norbert a hétvégén sem jutott játéklehetőséghez a Hull Cityben, de Grant McCann, az angol második ligás labdarúgócsapat menedzsere szerint: ami késik, nem múlik – a magyar csatár kezdi behozni a lemaradását.

Balogh Norbert az angol csapat mezében (Fotó: hullcitytigers.com)

 

„A heti edzéseken láttuk, hogy felvette a ritmust, egyértelmű, hogy sokkal gyorsabban mozog, mint amikor idekerült – mondta Baloghról Grant McCann menedzser még a hét végi, QPR elleni hazai bajnoki mérkőzésre (2–3) készülődve. – Nagyon-nagyon keményen tréningezik, és a konditeremben is alaposan megdolgoztatja magát.”

A Hull Daily Mailben idézett McCann ugyanakkor hozzátette: mivel a szeptember közepén, 11. nyári erősítésként igazolt Balogh önhibáján kívül gyakorlatilag kihagyta a teljes alapozási időszakot, formába hozatala időbe telik, és posztján egyelőre Tom Eaves, valamint Josh Magennis is előtte van az erősorrendben.

„Már megvan az új autója, lassan az új otthonába is beköltözhet – érzékeltette McCann, hogy a magyar csatár kezd gyökeret ereszteni Kelet-Yorkshire-ben. – A párja is megérkezett, szóval kezd ismét kiegyenesedni az élete. Az ilyesmi sohasem zökkenőmentes, ráadásul nem ő az egyetlen, aki ilyen helyzetben van. Sok új játékost igazoltunk, többen költözés közben vannak, de a többség végre már túl van ezen.”

A Hull City elveszítette a legutóbbi két bajnokiját, és 12 forduló után csak a 19. helyen áll a 24 csapatos mezőnyben. Szerdán a Nottingham Forest lesz az ellenfél idegenben, szombaton a Derby County hazai pályán – nem kizárt, hogy a két meccs valamelyikén Balogh is átesik a tűzkeresztségen.

2020.09.19 16:32:54

Légiósok K. T. I.

A magyar válogatott középpályás büntetőből volt eredményes az Altach ellen.

2020.08.27 20:02:10

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai érdemi pályafutása épp csak elkezdődött, maga is még innen van a húszon, előtte az élet, a karrier gerince.

2020.08.25 20:42:16

Légiósok BABJÁK BENCE

Szoboszlai menedzsere örül, hogy a középpályásnak végre csak a futballra kell koncentrálnia.

2020.08.22 15:20:41

Légiósok K. T. I.

A magyar középpályás kisebb sérülés miatt, elővigyázatosságból kényszerült kihagyni a meccset.