A szurkolóknál Gera az idény legjobbja

Vágólapra másolva!
2010.05.27. 15:42
Lezárult a szavazás a Fulham labdarúgócsapatának hivatalos honlapján, amely azt volt hivatott eldönteni, hogy ki volt a 2009–2010-es idény legjobb Fulham-játékosa. Nos, a szurkolók közül Gera Zoltánra voksoltak a legtöbben, így a magyar játékost illeti a megtisztelő elismerés.

Gera Zoltán remek idényét a szurkolók is elismerték (Fotó: Action Images)
Gera Zoltán remek idényét a szurkolók is elismerték (Fotó: Action Images)

Gera Zoltán – aki mögött  Bobby Zamora végzett a második, Aaron Hughes a harmadik helyen a szavazáson –, 14 Európa-liga-találkozón hat gólt szerzett. Bevette a CSZKA Szófia, a Basel, a Sahtar Doneck, a Juventus (kétszer) és a Hamburg kapuját. A német csapatnak lőtt góljával jutott be a döntőbe a londoni csapat.

A klub honlapja kiemeli, hogy Gera nemcsak a találatainak köszönheti az első helyet, hanem többek között a Fulham iránti elkötelezettségének és a pályán mutatott hozzáállásának is.  

Mint azt korábban megírtuk, a szavazás első körének lezárulta után öt játékos maradt versenyben az Év játékosa díjért: Gerán, Zamorán és Hughes-on kívül Clint Dempseynek és Mark Schwarzernak volt esélye a végső győzelemre.

A magyar játékosnak nem ez volt az első elismerése az utóbbi napokban, ugyanis korábban a Manchester Citynek lőtt gólját a második legszebb Fulham-találatnak választották meg a drukkerek.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik