A Real Madrid ötmillió eurót sem sajnálna Szalaiért

Vágólapra másolva!
2010.11.19. 22:25
null
Szalai (balra) a Marca szerint ötmillió eurót is megér a Realnak (Fotó: Action Images - archív)
Korábban is beszámoltunk már arról, hogy a Real Madrid háza táján Szalai Ádám visszaszerzését fontolgatják, de a spanyol Marca friss információi szerint a magyar válogatott csatár teljesítménye annyira meggyőzte a vezetőket, hogy ötmillió eurót sem sajnálnának kifizetni érte – igaz, azt remélik, hogy még így is nyereséggel adhatnak majd túl rajta.

A német sportportálok péntek este sorra vették át a spanyol Marca hírét, miszerint a Real Madrid a szezon végén szeretné visszavásárolni a Mainztól Szalai Ádámot, és ötmillió eurót sem sajnálna a magyar csatárért.

Mint ismert, a 22 éves támadót a „királyi gárda" a nyáron adta el a német Mainznak körülbelül félmillió euróért, és a szerződés értelmében opciós joga van a játékos visszavásárlására. A hírek szerint Real a szezon végén élni kíván ezen kiváltságával, és ötmillió eurót is hajlandó lenne kifizetni Szalaiért.

A Marca ugyanakkor hozzáteszi, Szalai nem töltene sok időt Madridban, mivel a blancók vezetői azzal a szándékkal szereznék meg újra, hogy aztán továbbadják, és a jelek szerint bíznak abban, hogy lesz olyan klub, amely ötmillió eurónál is nagyobb összeget szánna a játékosra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik