Eldőlt: Ronaldo nem játszik a pótselejtezőn

Vágólapra másolva!
2009.11.10. 19:23
Címkék
A Portugál Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben tudatta, hogy Cristiano Ronaldo - aki orvosi vizsgálatokon vett részt Lisszabonban a válogatottnál - nem vesz részt hazája nemzeti csapatának pótselejtezőjén Bosznia-Hercegovina ellen.
Ronaldo Hollandia után Portugáliában is orvosi vizsgálaton jelentkezett (Fotó: Action Images)
Ronaldo Hollandia után Portugáliában is orvosi vizsgálaton jelentkezett (Fotó: Action Images)

Úgy tűnik, a Real Madrid nyerte meg a Portugál Labdarúgó-szövetség elleni harcot. Legalábbis eldőlt, hogy Cristiano Ronaldo - a spanyol klub korábban kinyilvánított óhajának megfelelően - nem vesz részt hazája válogatottjának pótselejtezőjén Bosznia-Hercegovina ellen.

Igaz, a „királyi gárda" sem igazán nevezhető nyertesnek az ügyben, mivel a holland Niek van Dyjk professzor és a Real Madrid orvosai után újabb szakemberek erősítették meg, hogy a portugál sztárjátékos bokasérülése súlyos.

Mint ismeretes, Ronaldóért kisebbfajta konfliktus alakult ki a Real Madrid és a portugál szövetség között, miután a „királyi gárdánál" nem igazán örültek Carlos Queiroz szövetségi kapitány kijelentésének, aki úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen játszatni szeretné a támadót a pótselejtezőn.

A Real Madrid vezetői végül úgy döntöttek, hogy elengedik a válogatotthoz a futballistát, hogy a nemzeti csapat orvosai megvizsgálhassák. Ronaldo ma kora délután el is utazott Lisszabonba, ahol a válogatott orvosai is megbizonyosodhattak róla, hogy a sztár bokája egyelőre alkalmatlan a játékra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik