HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.21 11:46 Frissítve: 2019.01.23 00:29

Vasas: újabb akadémista kapott profi szerződést

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas profi szerződést kötött Nagy Zoárddal, a Vasas Kubala Akadémia tehetségével.

 

A 18 esztendős játékos Kovács Milán és Rétyi Róbert után rövid időn belül a harmadik ígéret, aki profi szerződést kapott a felnőttcsapattól – mint az a vkla.hu tájékoztatásában áll, Nagy Zoárd hároméves megállapodást írt alá a piros-kékekkel.

„Nagy Zoárd szerződtetésével fél év alatt immár a harmadik fiatal tehetség érkezett a Vasas utánpótlásából, ami újabb bizonyítéka a Kubala Akadémián folyó kiváló utánpótlás-nevelő munkának. A Kubala Akadémia szervezettség, szakmai háttér és produktivitás terén is az ország egyik legjobb akadémiája, és ez hosszú távú értéket jelent a Vasas Futball Clubnak. Nagy Zoárd különleges adottságokkal bíró tehetség, aki alázatos, odaadó munkával sokra viheti” – összegzett Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója.

„Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy profi labdarúgó szerződést írhattam alá. Külön örömmel tölt el, hogy a Vasasnál számítanak rám, ez egy nagyon nagy előrelépés a pályafutásomban. 5 éve itt futballozom az Akadémián, így nyugodtan mondhatom, hogy a részemmé vált a piros-kék életérzés! A sérülésem sem hátráltatott, hiszen bármikor jöttem meglátogatni a csapattársaimat és láttam edzeni a felnőtteket, tudtam, hogy kerüljön bármibe: én itt, velük szeretnék majd futballozni! Köszönöm a családomnak, hogy minden percben mögöttem álltak és támogattak, valamint a Vasas Kubala Akadémia stábjának és vezetőségének a sokéves közös munkát és közreműködést abban, hogy lehetővé tették mindezt számomra, mert nélkülük ez nem sikerült volna” – mondta el az aláírás után Nagy Zoárd.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Lakatos Csaba (Budafok), Kovács Milán (Vasas Kubala Akadémia), Rétyi Róbert (Vasas Kubala Akadémia), Nagy Zoárd (Vasas Kubala Akadémia)
Távozók: Ádám Martin (Kaposvár, szabadon igazolható), Kovács Zoltán (ZTE FC – kölcsönből vissza, onnan Budafok kölcsönbe), Vít Benes (cseh, FK Sigma Olomouc, Csehország)
 

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.