HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.22 09:58 Frissítve: 2018.08.22 10:27

Vasas: új irányító testület felállításáról döntöttek

A Vasas Kubala Akadémiánál júniusban történt tulajdonosváltással és az azzal egy időben aláírt háromoldalú, a Vasas SC, a Vasas FC és a Vasas Akadémia Kft. közötti együttműködési megállapodással új fejezet kezdődött a Vasas labdarúgócsapatának életében, és ennek részeként szerdán egy közös irányítótestület felállítását jelentették be a felek hivatalos honlapjaikon.

 

Folytatják az együttműködést – Nagy Miklós, Markovits László és a Vasas FC klubigazgatója, Domonyai László közösen dolgoznak a klub sikereiért (Fotó: vkla.hu)

 

„A hosszú távú partnerség az azóta eltelt két hónap alatt is bizonyította működésének sikerességét, a mai nappal pedig újabb fontos dátumot jegyezhetünk a Vasas Család történetében: a Vasas Sport Club, a Vasas Futball Club és a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosi köre a Vasas labdarúgását irányító testület felállításáról döntött, így megalakult a Vasas Igazgató Tanács (továbbiakban: VIT)” – olvasható a Vasas SC, a Vasas FC és a Vasas Akadémia Kft. közös közleményében, amelyet a Vasas Kubala Akadémia juttatott el szerkesztőségünkhöz.

A VIT állandó tagjai:

– Markovits László elnök, Vasas SC
– Jámbor János többségi tulajdonos, Vasas FC
– Nagy Miklós többségi tulajdonos, Vasas Kubala Akadémia

A VIT meghívott tagjai:

– Vasas SC: pénzügyi elnökhelyettes, sportszakmai elnökhelyettes
– Vasas FC: ügyvezető, vezetőedző, sportigazgató
– Vasas Kubala Akadémia: kisebbségi tulajdonosok, ügyvezető, akadémiai igazgató, sportigazgató

A szerdai közlemény kifejti, hogy a Vasas labdarúgásával kapcsolatos stratégiai és operatív szintű – szervezett és felügyelt – közös munka a jövőben egységbe tömörítve zajlik. A VIT kifejezett célja, hogy – rendszeres egyeztetésekkel és tárgyalásokkal előkészítve – olyan döntések szülessenek, melyekkel a Vasas klubmodelljének jelenlegi és jövőbeni működése fenntartható, folyamatosan biztosítható legyen, s melyben főszerepet kapjon az összehangolt, harmonikus szakmai és gazdasági tevékenység.

„Sportszervezeteink mindennapjaiban kiemelt szerepet kap a kommunikáció, így ezután is célunk a közvélemény, a sportolók és szüleik, a munkatársak és a Vasas Család felé történő folyamatos kommunikáció, képviselve a Vasas SC, a Vasas FC és a Vasas Kubala Akadémia egységes és közös álláspontját” – zárul a közlemény.

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.