HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.27 12:27 Frissítve: 2018.06.27 12:35

Vasas: meglepetés – az NB I-ben érmes edző futhat be a kispadra

Bár számos edző szóba került már, mint az NB I-től búcsúzó Vasas lehetséges szakvezetője, értesüléseink szerint egy új név is van a kalapban, méghozzá Kis Károlyé, könnyen lehet, hogy az ő érkezését jelenti be a klub a ma délutánra meghirdetett sajtótájékoztatón.

HIRDETÉS

 

A Vasas FC szerdán délelőtt küldött meghívót szerkesztőségünkbe egy 16.30 órára meghirdetett sajtótájékoztatóra, melyen jelen lesz Domonyai László klubigazgató és Birtalan Botond, az NB II társ gólkirálya, a Vasas új igazolása. Továbbá ezen az eseményen mutatják be a csapat új vezetőedzőjét is.

Michael Oenning távozása óta számos szakember került már képbe a Vasasnál, de legfrissebb értesüléseink szerint nem azokból az edzőkből kerül ki a befutó, akik eddig megjelentek a hírekben, mint vezetőedző jelöltek.

Úgy tudjuk ugyanis, hogy a napokban Kis Károllyal is felvette a kapcsolatot a Vasas, és azóta már egyezség is születhetett a szakemberrel, aki 2011-ben ezüstérmes lett az NB I-ben a Pakssal és Ligakupát is nyert a tolnaiakkal.   

Kis Károly 2012-ben távozott Paksról, azóta nem dolgozott az élvonalban. Az NB II-ben Szolnokon dolgozott, majd alacsonyabb osztályban a Balassagyarmati VSE-nél, legutóbb pedig az NB III Nyugati csoportjában második helyen záró Ajkát irányította.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bese Balázs (MTK – kölcsönbe), Birtalan Botond (Békéscsaba), Hinora Kristóf (MTK – kölcsönbe), Király Botond (Csákvár – kölcsönből vissza)
Távozók: Vít Benes (cseh, ?), Berecz Zsombor (Videoton), Felix Burmeister (német, Eintracht Braunschweig – Németország), Lubos Kamenár (szlovák, ?),  Manjrekar James (kanadai, Midtjylland – Dánia, onnan Fredericia – Dánia, kölcsönbe), Nagy Gergely (Paks), Jevhen Pavlov (ukrán, ?), Kire Risztevszki (macedón, ?), Vogyicska Bálint (MTK Budapest – kölcsönből vissza)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS