Várhidi Péter a Szigetszentmiklós kispadján

Vágólapra másolva!
2009.10.19. 16:35
Címkék
Várhidi Péter lett a labdarúgó másodosztályban szereplő Szigetszentmiklósi TK vezetőedzője. Az egykori magyar szövetségi kapitány Rubold Pétert váltja a kispadon. A távozó szakvezetővel közös megegyezéssel bontott szerződést a klub.

 

Várhidi a másodosztályban (Fotó: Czagány Balázs)
Várhidi a másodosztályban (Fotó: Czagány Balázs)

Határozatlan időre szóló szerződést kötött a másodosztályú Szigetszentmiklós és Várhidi Péter. A jövőben az egykori szövetségi kapitány irányítja a Nyugati csoportban szereplő együttest. A csapat egyértelmű célja a bentmaradás.

„Négy nehéz mérkőzés vár ránk (a Pécs, a Gyirmót, a Videoton-Puskás Akadémia és a Siófok ellen), és szeretnénk ezeken a találkozókon minél több pontot szerezni. A csapat célja a bentmaradás, de ezt majd tavasszal kell kiharcolnunk" – mondta a Nemzeti Sportnak Várhidi.

„Fontos, hogy még állunk a kupában, mindenképpen szeretnénk továbbjutni a Kaposvölgye ellen" – tette hozzá az egykori szövetségi kapitány.

A csapat vezetősége és a korábbi tréner, Rubold Péter együtt értékelte az eddigi teljesítményt, majd ezután közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A Szigetszentmiklós jelenleg tíz ponttal a 10. helyen áll a Nyugati csoportban, tízből mindössze két megnyert mérkőzéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik