HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2009.10.19 16:35 Frissítve: 2015.03.24 02:18

Várhidi Péter a Szigetszentmiklós kispadján

Várhidi Péter lett a labdarúgó másodosztályban szereplő Szigetszentmiklósi TK vezetőedzője. Az egykori magyar szövetségi kapitány Rubold Pétert váltja a kispadon. A távozó szakvezetővel közös megegyezéssel bontott szerződést a klub.

 

Várhidi a másodosztályban (Fotó: Czagány Balázs)
Várhidi Péter a másodosztályban (Fotó: Czagány Balázs)

Határozatlan időre szóló szerződést kötött a másodosztályú Szigetszentmiklós és Várhidi Péter. A jövőben az egykori szövetségi kapitány irányítja a Nyugati csoportban szereplő együttest. A csapat egyértelmű célja a bentmaradás.

„Négy nehéz mérkőzés vár ránk (a Pécs, a Gyirmót, a Videoton-Puskás Akadémia és a Siófok ellen), és szeretnénk ezeken a találkozókon minél több pontot szerezni. A csapat célja a bentmaradás, de ezt majd tavasszal kell kiharcolnunk" – mondta a Nemzeti Sportnak Várhidi.

„Fontos, hogy még állunk a kupában, mindenképpen szeretnénk továbbjutni a Kaposvölgye ellen" – tette hozzá az egykori szövetségi kapitány.

A csapat vezetősége és a korábbi tréner, Rubold Péter együtt értékelte az eddigi teljesítményt, majd ezután közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A Szigetszentmiklós jelenleg tíz ponttal a 10. helyen áll a Nyugati csoportban, tízből mindössze két megnyert mérkőzéssel.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.

2019.01.09 15:04:54

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Mervó elhagyta az ETO-t, gólkirály Csákváron, a Siófok Kisvárdáról igazolt, Dorogról ketten külföldre mentek a hajrában – az összes téli transzfer.