HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.16 13:52 Frissítve: 2018.02.16 14:31

Újpest: platinalemezes rapper a lila-fehérek új igazolása

Az Újpest futsalcsapata szerződtette Széki Attilát. A klub új játékosa a közvélemény számára eddig inkább zenei karrierje miatt lehetett ismerős.

HIRDETÉS


Széki Attila gyerekkora óta hatalmas Újpest-szurkoló, nem mellesleg a lila-fehér klub saját nevelésű labdarúgója volt. Az NB II-ben szereplő B-csapat mellett a nagycsapatban is bemutatkozott, öt bajnokin játszott, illetve Magyar Kupa-mérkőzésen gólt szerzett a Nyíregyháza elleni idegenbeli találkozón.

Az élet azonban úgy hozta, hogy később felhagyott a labdarúgással és a zenei pályát választotta. A mára már befutott rapper – akinek Curtis a művészneve –  többszörös aranylemez-, egyszeres platinalemez-díjas, és számtalan szakmai elismerést gyűjtött már be, az ország egyik legnépszerűbb előadója lett. 


Legutóbb a Kazincbarcikai Ördögök csapatánál szerepelt, de a nagy távolság és a munkája miatt alig néhány meccsen tudott pályára lépni (4 találkozón 4 gól). Az Újpest FC futsalcsapata az átigazolási szezon vége előtt szerződtette a játékost.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra lila-fehérben szerepelhetek, azonnal jönni akartam, amikor Sós Lászó elnök úr megkeresett. Remélem a szurkolók is sok örömüket lelik majd a csapatban és a játékunkban, hiszen az a cél, hogy az Újpest hírnevét öregbítsük. Valamint szeretném megköszönni az Ördögöknek, hogy náluk újra játszhattam, és nem gördítettek akadályt, hogy ez az átigazolás létre jöjjön. A barátok megmaradtak ott, nyáron a strandfociban Vadnán továbbra is számíthat rám Badalik Szabolcs barátom. Nagyon motiváltan várom a hamarosan kezdődő rájátszást és a csapatban való bemutatkozást” – mondta Széki.

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS