nemzetisport.hu 2018.02.16 13:52 Frissítve: 2018.02.16 14:31

Újpest: platinalemezes rapper a lila-fehérek új igazolása

Az Újpest futsalcsapata szerződtette Széki Attilát. A klub új játékosa a közvélemény számára eddig inkább zenei karrierje miatt lehetett ismerős.


Széki Attila gyerekkora óta hatalmas Újpest-szurkoló, nem mellesleg a lila-fehér klub saját nevelésű labdarúgója volt. Az NB II-ben szereplő B-csapat mellett a nagycsapatban is bemutatkozott, öt bajnokin játszott, illetve Magyar Kupa-mérkőzésen gólt szerzett a Nyíregyháza elleni idegenbeli találkozón.

Az élet azonban úgy hozta, hogy később felhagyott a labdarúgással és a zenei pályát választotta. A mára már befutott rapper – akinek Curtis a művészneve –  többszörös aranylemez-, egyszeres platinalemez-díjas, és számtalan szakmai elismerést gyűjtött már be, az ország egyik legnépszerűbb előadója lett. 


Legutóbb a Kazincbarcikai Ördögök csapatánál szerepelt, de a nagy távolság és a munkája miatt alig néhány meccsen tudott pályára lépni (4 találkozón 4 gól). Az Újpest FC futsalcsapata az átigazolási szezon vége előtt szerződtette a játékost.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra lila-fehérben szerepelhetek, azonnal jönni akartam, amikor Sós Lászó elnök úr megkeresett. Remélem a szurkolók is sok örömüket lelik majd a csapatban és a játékunkban, hiszen az a cél, hogy az Újpest hírnevét öregbítsük. Valamint szeretném megköszönni az Ördögöknek, hogy náluk újra játszhattam, és nem gördítettek akadályt, hogy ez az átigazolás létre jöjjön. A barátok megmaradtak ott, nyáron a strandfociban Vadnán továbbra is számíthat rám Badalik Szabolcs barátom. Nagyon motiváltan várom a hamarosan kezdődő rájátszást és a csapatban való bemutatkozást” – mondta Széki.

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.03.05 14:52:52

Labdarúgó NB II SINKOVICS GÁBOR

„Ahhoz, hogy Ádám túlélje azt a szörnyűséget, az események már-már hihetetlen láncolata kellett.”

2018.02.23 19:17:51

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Rudolf nélkül is a dobogó a cél a Szparinál • Bobál Gergellyel támad a Csákvár • A ZTE-nél jelentős előrelépést várnak.

2018.02.20 09:43:07

Labdarúgó NB II PIETSCH TIBOR

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő mind a 15 bajnokiját megnyerte.

2018.01.26 08:50:14

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

Az MTK Budapest 35 esztendős csatára elárulta, jelen állás szerint a fővárosiaktól vonul vissza.