Telek Andrással és Szatke Zoltánnal költözött újra élet a kölcsei pályára

Vágólapra másolva!
2023.10.24. 09:59
null
Fotók: Tukacs Nikolett
Emlékezetes, élményekben gazdag kulturális és sportünnepet hozott a Hátsó füves futballmentő túra második szatmári állomása. Kölcsén hétfőn három év után összeállt a nagypályás csapat, kiélezett, szikrázó, nagy iramú mérkőzést játszott a Szatmári Főnix utazó vándorcsapattal, a szép számú közönség pedig megismerhette, milyen a hamisítatlan szatmári vendégszeretet.

 

A nap a délelőtti ifjúsági tornával kezdődött, délben településtörténeti sétán ismerkedhettek meg a futballbarátok a kölcsei református templommal és a tájházzal. Ezután a kitűnően előkészített pályánál gyülekezett a közönség, hogy megnézze a kölcsei futballtörténeti minitárlatot, és szemtanúja legyen az újjászületési mérkőzésnek. A Tukacs László vezette Szatmári Főnix – mások mellett Telek Andrással és Szatke Zoltánnal a soraiban – 4–2-re legyőzte a szintén acélos kölcsei csapatot.

A mérkőzés előtt megkapták a helybeliek a Magyar Labdarúgó-szövetség ösztönzőül küldött sportszerfelajánlását, a szünetben tizenegyesrúgó-versenyt tartottak a helyi fiatalok részvételével, a lefújás után következhetett a szatmári vidéken elmaradhatatlan szíves vendéglátás.

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik