PMFC: változtat a vezetőség, minden játékos távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 14:10
A pecsiujsag.hu információi szerint csütörtök délelőtt a klubvezetőség közölte az NB III-as PMFC labdarúgóival: a jelenlegi feltételek mellett nem újítják meg a szerződésüket, s aki ezt nem fogadja el, távozhat.

Miután az önkormányzat már korábban bejelentette, közvetlenül nem támogatja a PMFC-t, s eldőlt az is, hogy új tulajdonos nem érkezik, az eddigi költségvetés harmadából-negyedéből működhet a továbbiakban a klub. Márton Gábor edző szerződése hosszabb távra szól, azonban úgy tudjuk, neki is felajánlották a távozás lehetőségét – írja a regionális honlap.

Mindazonáltal – a jelenlegi információk szerint – a klub elindul az NB III-as bajnokságban.

A klubot működtető PSN Zrt. hamarosan közleményt ad ki a fejleményekről.

A pécsiek a legutóbbi szezont az NB III Közép-csoportjának második helyén zárták, a bajnok – és ezzel az NB II-be feljutó – Duna Aszfalt Tiszakécske három ponttal előzte meg őket.

FRISSÍTÉS: A PMFC csütörtök délután közleményt adott ki, melyben az áll, a játékosok amatőr szerződése június 30-án lejár. Pécs városa és a PSN Zrt. célja, hogy az augusztusban kezdődő bajnokságra készen álljon a csapat, hosszú távon pedig továbbra is az NB I-es szereplés a cél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik