NB III: korábbi élvonalbeli védő és csatár is az ETO-nál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.01. 13:02
Zamostny Balázs és Beliczky Gergő után újabb két játékossal erősítette meg a keretét az átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO FC Győr – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A 29 esztendős védő, Varga Róbert korábban 124 NB I-es meccsen 6 gólt szerzett, pályafutása során szerepelt Kecskeméten, a Videotonban, Debrecenben és a ZTE-nél is. Legutóbb Gyirmóton futballozott, de az már július elején eldőlt, hogy távozik Urbányi István együttesétől, így szabadon igazolható labdarúgóként került a győriekhez. , Varga Róbert korábban 124 NB I-es meccsen 6 gólt szerzett, pályafutása során szerepelt Kecskeméten, a Videotonban, Debrecenben és a ZTE-nél is. Legutóbb Gyirmóton futballozott, de az már július elején eldőlt, hogy távozik Urbányi István együttesétől, így szabadon igazolható labdarúgóként került a győriekhez.

Magasföldi József az NB II-es Mosonmagyaróvárt hagyta el a zöld-fehérek kedvéért. A 31 éves támadó korábban játszott az NB I-ben a Videotonban, a Honvédban, Sopronban, Zalaegerszegen és Pakson, illetve megfordult Gyirmóton és Dunaújvárosban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik