NB III: ígérgetés, hitegetés Egerben - összefogtak a hitelezők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.25. 11:37
Per és érdekközösséget alakítottak az NB III-ban szereplő Egri Futball Club Kft. hitelezői. A 15 cég, magánszemély és vállalkozás alkotta társulás tagjai nem akarnak mást, mint az elvégzett munka ellenértékét, amelyre eddig csak ígéretet kaptak – adta hírül a heol.hu.

Kósa Sándor, az Egri Futball Club Kft. százszázalékos tulajdonosa július 18-án tartott egy értekezletet, amelyen azok az egri vállalkozók jelentek meg, akikkel szemben tartozás mutatkozott a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság részéről. A hitelezői egyeztető megbeszélésen Kósa elismerte a tartozás tényét, és arra tett ígéretet, hogy az Egri Futball Club Kft. képviseletében dr. Németh Renáta ügyvéd az említett időponthoz képest 10 napon belül valamennyi hitelezővel személyesen veszi fel a kapcsolatot, és egyeztet arról, hogy a Kft. 2013. szeptember 15-ig milyen ütemezésben törleszti az adósságát.

„Egyetlen vállalkozóval sem történt megállapodás, de a kifizetés szándékára sem akadt példa. Kósa Sándor folyamatosan a TAO-támogatás terhére történő kifizetésre hivatkozott, amely tudomásunk szerint a klub rendelkezésére áll, ennek ellenére a Kft. nem teljesítette a kötelezettségét – idézi a heol.hu Fejes Istvánt, az érdekközösség vezetőjét. – Azt vártuk, hogy ezen időtartam alatt konkrét, írásos megállapodás szülessen a tartozások kifizetéséről. Az említett dátumig semmilyen módon nem fordultunk a nyilvánosság felé, most viszont – egyezség hiányában –, jogot formáltunk arra, hogy a média számára is világossá tegyük: ami az Egri FC Kft.-nél zajlik az nem több, mint felelőtlen ígérgetés és hitegetés.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik