HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.03.31 22:09

NB III: edzőként leváltották, játékosként marad a volt lokis

A Veresegyháztól szombaton hazai pályán elszenvedett váratlan vereség (0–1) hatására leváltották Igor Bogdanovicsot, a labdarúgó NB III-ban szereplő Hajdúböszörmény vezetőedzőjét, valamint segítőjét, Kerekes Zsombort – adta hírül a haon.hu.

 

A 40 esztendős Igor Bogdanovics négy éve játékosként is szolgálja a klubot, és ebben a minőségében továbbra is marad a böszörményieknél.

„Egyelőre az biztos, nyárig mint játékos segíteni fogom a HTE-t, azonban lehet, hogy az új tréner munkáját pályaedzőként is segítem majd. Ez egyelőre képlékeny, hiszen nem tudni, ki lesz az, aki átveszi a csapat irányítását – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Bogdanovics. – Sajnos szombaton szégyenteljes vereséget szenvedtünk a Veresegyháztól, ezért lehetett rá számítani, hogy változások lesznek a klubnál.”

A Keleti csoport 13. helyén álló böszörményiek ezen a héten szabadnaposok, legközelebb, április 11-én az élcsoporthoz tartozó Hatvant fogadják.

Bogdanovics és Kerekes klubtársak voltak a DVSC-ben, az elmúlt évtizedben több NB I-es bajnoki címet nyertek közösen.

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.