NB III: Ázsia, Cigánd után újra Nyíregyháza jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.25. 07:12
Visszatérhet Nyíregyházára Csorba Szabolcs, aki a Szpari hivatalos honlapjának beszámolója szerint már a csapattal tréningezik. A labdarúgó a vezetőséggel megállapodott, így amennyiben a szakmai stáb igényt tart a játékára, szerződést köthetnek vele.

Beszámoltunk róla, hogy a szintén harmadosztályban szereplő Cigánd súlyos fegyelmezetlenség miatt szerződést bontott a játékossal, aki a nyáron Bangladesből érkezett a borsodiakhoz.Beszámoltunk róla, hogy a szintén harmadosztályban szereplő Cigánd súlyos fegyelmezetlenség miatt szerződést bontott a játékossal, aki a nyáron Bangladesből érkezett a borsodiakhoz.

A 23 éves Csorba Szabolcs a Nyíregyháza, az MTK, a Debrecen, és a Balmazújváros együttesében is futballozott korábban, idén februárban pedig Bangladesbe szerződött. Onnan a nyáron tért haza, elfogadva a Cigánd ajánlatát, de mindössze egy bajnoki mérkőzésen játszhatott, sőt a Somos SE elleni győztes találkozón egy félidő után le is cserélték.

A Cigánd három forduló után három győzelemmel a 3. helyen áll az NB III Keleti csoportjában, amelyet a Nyíregyháza vezet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik