NB III: az új tulajdonos és Rocchi mellett olasz edző Tatabányán

Vágólapra másolva!
2015.09.01. 11:40
A Tatabánya az olasz Bruno Giordanót nevezte ki vezetőedzőjévé – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Az 59éves szakember az új többségi tulajdonos, a Tommaso Rocchit is a klubhoz szerződtető Massimiliano Caroletti révén került az NB III Nyugati csoportjának utolsó előtti helyén álló klubhoz. az új többségi tulajdonos, a Tommaso Rocchit is a klubhoz szerződtető Massimiliano Caroletti révén került az NB III Nyugati csoportjának utolsó előtti helyén álló klubhoz.

Giordano játékosként a Lazio klasszisa volt, 1978 és 1985 között 13-szor szerepelt az olasz válogatottban. Később a Napoliban is játszott, 1992-ig tartó játékos-pályafutása óta edzőként megfordult a Messinánál és a Pisánál is, legutóbb az Ascolit irányította.

Massimiliano Caroletti, a Haladás korábbi marketingigazgatója és cége, az AGS-Sport 23 Kft. 4.2 millió forintért vásárolta meg a Tatabánya 70 százalékos tulajdonrészét. Az új tulajdonossal együtt a klubhoz érkezett Tommaso Rocchi olasz csatár is. A háromszoros olasz válogatott csatárt, aki korábban a Lazióban és az Interben is játszott, Caroletti 2014-ben hozta Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik