NB III: a Budaörstől távozó Kemenes lett a III. Kerületi TVE edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.03. 14:35
null
Kemenes (jobbra) az új vezetőedző (Fotó: tve1887.hu)
A jövőben új szakmai stáb tevékenykedik a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE csapatánál – adta hírül a klub a hivatalos honlapján. Az alakulat vezetőedzője Kemenes Szabolcs lett, míg a pályaedzői feladatokat Czvitkovics Péter látja el.

 

Mint olvasható, a klub szerződést bontott Gál Istvánnal, a korábbi szakmai igazgató az utánpótlástól is távozik – Gál helyét a stábban a korábban többek között az FTC-nél és a Budapest Honvédnál is védő Kemenes Szabolcs veszi át, akinek a távozását hétfő reggel jelentette be a Budaörs.

Kemenes pályaedzője a szintén Budaörsről érkező Czvitkovics Péter lesz, aki adott esetben játékosként is segíti majd az együttest.

„Aki közelebbről ismer engem az tudja, hogy már régebb óta vezetőedzői ambícióim vannak. Az a lehetőség, ami most megadatott nekem egy óriási dolog az én karrieremben, egy új élet kezdete az edzői pályámban. Amikor szóba jött, hogy én lehetek a TVE vezetőedzője, akkor először el sem akartam hinni, hogy ez valóban realizálódhat, azonban a hozzám közel állók folyamatosan bátorítottak és támogattak, ez erőt adott. Számomra az edzősködés egy szenvedély, és az, hogy ilyen körülmények között dolgozhatok a közeljövőben óriási motiváció. Bízom benne, hogy élni fogok a lehetőséggel és nagyon várom a közös munkát Péterrel és a játékosokkal. Köszönöm a Budaörsnek az elmúlt időszakot, rengeteget tanultam az ott töltött két év alatt. Hajrá, Kerület!” – nyilatkozta Kemenes Szabolcs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik