NB III: 17 milliós fordulat Kozármislenyben – folytatják!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 08:49
Feleki Attila, a labdarúgó NB III-ban szereplő Kozármisleny tulajdonosa mégsem adja el 100 forintért a klubot a városnak, ehelyett a helyi önkormányzat szerdán megszavazott támogatását elfogadva, tovább finanszírozza – derült ki a Dunántúli Napló beszámolójából.

Feleki Attila az elmúlt napokban elkeseredett hangú közleményben jelentette be eladási szándékát, és a bama.hu szerint elsőre akkor sem változtatott álláspontján, amikor szerdai rendkívüli testületi ülésén a helyi önkormányzat úgy döntött, a jövőben mégis támogatja, méghozzá évi 17 millió forinttal a labdarúgócsapatot.elkeseredett hangú közleményben jelentette be eladási szándékát, és a bama.hu szerint elsőre akkor sem változtatott álláspontján, amikor szerdai rendkívüli testületi ülésén a helyi önkormányzat úgy döntött, a jövőben mégis támogatja, méghozzá évi 17 millió forinttal a labdarúgócsapatot.

Csütörtök délután aztán változott a helyzet: a tulajdonos azzal kereste meg a helyi lap szerkesztőségét, hogy minden marad a régiben.

„Az a helyzet, hogy átértékeltem az eddigi eseményeket – idézi a bama.hu a tulajdonost. – Arra jutottam, hogy semmilyen külső körülmény sem ér meg annyit, hogy feladjam, amit itt az elmúlt nagyon hosszú évek során felépítettünk. Az önkormányzat által megszavazott évi tizenhétmillió millió forintot pedig köszönjük szépen, elfogadjuk.”

Bíró Károly polgármester is örült a fordulatnak: „Az az igazság, hogy az elmúlt időszak eseményei helyett már sokkal korábban le kellett volna ülnünk, hogy higgadtan és korrekt módon megbeszéljük ezt az ügyet. A probléma viszont úgy tűnik, már nem is probléma, ez pedig örömteli.”

Feleki Attila a klub honlapján is megerősítette, folytatja küldetését a korábban az NB II-ben is szép eredményeket elérő Kozármislenynél.

„Nem lehet, hogy ne legyen gyerekekkel tele a pálya, nem lehet, hogy ne halljuk az indulónkat, nem lehet, hogy ne énekeljük többet a győzelmi dalunkat! Örülök, hogy a testület egyhangúlag támogatta a jövőt, de még jobban, hogy talán mindent megértett abból, hogyan és miként dolgozunk, mitől vagyunk sikeresek. Egy biztos, újabb célok és munka következnek, mától minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk ki: EGYMÁSÉRT ÉS KOZÁRMISLENYÉRT!” – többek között ez olvasható a közleményben.

A tulajdonos szerint a csapat célja a dobogóra kerülés lesz az NB III következő szezonjában. A legutóbbi kiírásban a Középcsoport második helyén végzett a baranyai csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik