NB II: Waltner Róbert aláírt Siófokon, Sitku Illés követheti

Vágólapra másolva!
2014.01.22. 07:48
A Nemzeti Sport információi szerint a Kaposvárról távozó Waltner Róbert aláírta szezon végéig szóló szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófoknál. A Balaton-partiaknál Sitku Illés is a kiszemeltek között van.

Waltner Róbert tegnap bontott szerződést az NB I-es Kaposvárral, de hamarosan aláírhat egy másik Somogy megyei csapathoz. A labdarúgó NB II harmadik helyén álló Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly ugyanis rutinos csatárt keres, és első számú jelöltje volt a korábbi válogatott támadó. A Balaton-partiak hivatalosan is megerősítették Waltner érkezését, aki a mai, Budapest Honvéd elleni felkészülési meccsen már pályára is léphet.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint pedig még egy rutinos érkező is lehet a Balaton-partiaknál Sitku Illés személyében, aki decemberben került parkolópályára a Dunaújvárosnál, és bár még nem bontotta fel a szerződését a Duna-partiakkal, csak vele kell megegyezni.

A Siófok az őszi szezon után a harmadik helyen áll, hátránya hét pont a feljutást érő második helyen álló Dunaújvároshoz képest.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Ivancsics Gellért (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Waltner Róbert (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvári Rákóczi)
Távozik/távozhat: Kiss Máté (?), Menyhárt Attila (?), Varga László (?), Vólent Roland (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan Balmazújváros, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Ferenczi István (Nagymegyer – MSK Vel'ky Meder, Szlovákia), Sitku Illés (Dunaújváros PASE)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik