NB II: volt fradista tréner pótolhatja Lisztest Soroksáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 10:40
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC vezetői Lisztes Krisztián után újabb korábbi ferencvárosi játékost szeretnének a kispadon látni, az első számú kiszemelt a posztra most Albert Flórián.

Mint beszámoltunk róla, Lisztes Krisztián távozik a soroksáriak kispadjáról, így a csapatnak mindenképpen új vezetőedzője lesz a következő szezonban. Korábban már felvetődött Mészáros Ferenc, Lucsánszky Tamás és Lipcsei Péter neve is, de utóbbi egészen biztosan marad a Fradinál, így most Albert Flórián felé fordult a vezetők figyelme.Mint beszámoltunk róla, Lisztes Krisztián távozik a soroksáriak kispadjáról, így a csapatnak mindenképpen új vezetőedzője lesz a következő szezonban. Korábban már felvetődött Mészáros Ferenc, Lucsánszky Tamás és Lipcsei Péter neve is, de utóbbi egészen biztosan marad a Fradinál, így most Albert Flórián felé fordult a vezetők figyelme.

A Nemzeti Sport Online megkereste a Budaörssel NB III-as bajnoki címet nyerő Albert Flóriánt, aki csak annyit mondott, hogy bár lejár a szerződése a budaörsieknél, még nem keresték meg sem Soroksárról, sem máshonnan.

A Soroksár újoncként 33 megszerzett ponttal a 9. helyen végzett a labdarúgó NB II vasárnap véget ért szezonjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik