NB II: visszatért az ETO-hoz a DVSC-től távozó védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.22. 15:54
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést kötött a Debreceni VSC-től távozó Völgyi Dániellel.

A 30 éves balhátvéd – aki furcsa körülmények között hagyta ott a debreceni csapatot – korábban nyolc évet töltött Győrben. Ahogy arról beszámoltunk, szeptember eleje óta ismét az ETO-val edz, s pénteken aláírta szerződését is. Régi-új klubjánál az 51-es mezszámot kapta.Ahogy arról beszámoltunk, szeptember eleje óta ismét az ETO-val edz, s pénteken aláírta szerződését is. Régi-új klubjánál az 51-es mezszámot kapta.

„Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek, a klub tulajdonosának és az edzőknek, hogy megkerestek és bizalmat szavaztak nekem, hiszen az elmúlt fél évben sérülés miatt nem sokat játszottam – idézi az ETO honlapja Völgyit. – Nekem szívügyem az ETO, korábban nyolc évet töltöttem itt, sok mindent elértem ebben a klubban. A várost is az otthonomnak tekintem, minden szempontból úgy érzem, hazajöttem. Igaz, most nem ugyanaz a helyzet, mint régen, de attól még az ETO az ETO maradt. Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a vezetőséggel, és hosszú távú szerződést tudtunk nyélbe ütni.Úgy érzem, amikor itt játszottam, akkor a szurkolók elfogadtak és szerették a játékom, bízom benne, hogy most is szeretni és támogatni fognak, én mindent megteszek majd ezért. Remélem, a csapat segítségére leszek a játéktudásommal, igaz, egy kis időre biztosan szükségem lesz, mire ismét ki tudom hozni magamból a maximumot. Bízom benne, hogy a csapat sikeres lesz, és ebben a szezonban is jó helyen végez, hiszen azért kötöttem hosszabb szerződést, mert szeretnék még az ETO-val az NB I-ben játszani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik