NB II: visszatérhet Újvárosba a magyar bajnok védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 16:04
A Vasastól távozó Nikolov Balázs a héten biztosan együtt gyakorol a labdarúgó NB II rajtjára készülő dunaújvárosiakkal, és már pályára is lépett a szerdai, Videoton II elleni edzőmérkőzésen.

A duol.hu számolt be róla, hogy a 36 esztendős védő a második félidőben kapott játéklehetőséget Dobos Barna szakmai igazgatótól a Videoton II elleni edzőmérkőzésen, amelyet végül 2–1-re nyert meg a DPASE. Dobos a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy egyelőre konkrétan nincs szó Nikolov szerződtetéséről, de nincs kizárva sem, hogy a Dunaferr-rel 2000-ben bajnoki címet szerző védő végül a keret tagja lesz a következő szezonban.duol.hu számolt be róla, hogy a 36 esztendős védő a második félidőben kapott játéklehetőséget Dobos Barna szakmai igazgatótól a Videoton II elleni edzőmérkőzésen, amelyet végül 2–1-re nyert meg a DPASE. Dobos a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy egyelőre konkrétan nincs szó Nikolov szerződtetéséről, de nincs kizárva sem, hogy a Dunaferr-rel 2000-ben bajnoki címet szerző védő végül a keret tagja lesz a következő szezonban.

Papp Máté azonban már biztosan az újvárosiakat erősíti, a Videoton II-tól érkező 20 esztendős játékos egy évre kölcsönbe került a klubhoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik