NB II: Várhidi felszámolást kezdeményezett volt klubja ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 17:48
Mint korábban beszámoltunk róla, a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvártól októberben távozó vezetőedző, Várhidi Péter ügyvédhez fordult és dr. Horváth Gábort (aki a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkára is) bízta meg az érdekei képviseletével. A korábbi szövetségi kapitány beperelte volt klubját, mert szerinte tartozik neki, sőt ő és ügyvédje kezdeményezték a klubot működtető vállalkozás felszámolását is. Az Óvár elnöke, Drescher Ottó szerint mindent kifizettek a volt trénernek, amiben előzetesen megállapodtak.

„Valóban bírósági szakaszába érkezett az ügy, s ügyfelem ki nem fizetett bére miatt kezdeményeztük a klubot működtető vállalkozás felszámolását is – mondta a Kisalföld című megyei lapnak dr. Horváth Gábor ügyvéd. – A klub képviselője időközben – szerinte – bizonyítékot csatolt be arra vonatkozóan, hogy megtörtént az elmaradt bér kifizetése. Ennek figyelembevételével tesszük meg az általunk legmegfelelőbbnek tartott törvényes jogi lépéseket, meghagyva annak a lehetőségét, hogy ha úgy alakul, az elmaradt bért kifizethesse ügyfelemnek a másik fél.”Kisalföld című megyei lapnak dr. Horváth Gábor ügyvéd. – A klub képviselője időközben – szerinte – bizonyítékot csatolt be arra vonatkozóan, hogy megtörtént az elmaradt bér kifizetése. Ennek figyelembevételével tesszük meg az általunk legmegfelelőbbnek tartott törvényes jogi lépéseket, meghagyva annak a lehetőségét, hogy ha úgy alakul, az elmaradt bért kifizethesse ügyfelemnek a másik fél.”

A döntésre még várni kell, már csak azért is, mert mosonmagyaróvári részről vitatják a bér elmaradását.

„Vitatjuk a korábbi vezetőedző bérének elmaradását, mindent kifizettünk Várhidi Péternek, amiben megállapodtunk. Az erről szóló bizonyítékokat csatoltuk is a bíróságnak – szögezte le Drescher Ottó, a klub elnöke szintén a megyei lapban. – Várhidi Péter nemcsak a bíróságon, hanem a Magyar Labdarúgó-szövetségnél is feljelentett bennünket, ám a testület fegyelmi bizottsága az oda is benyújtott bizonyítékok alapján már el is utasította volt vezetőedzőnk keresetét. Biztos vagyok benne, hogy a bíróságon is hasonló döntés születik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik