HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.11.06 21:04 Frissítve: 2015.02.24 01:44

NB II: váltás Siófokon, 3 meccsre László András az új edző

Struktúraváltás történt a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok háza táján. A korábban a vezetőedzői és az ügyvezetői posztot is betöltő Horváth Károly a jövőben csak az utóbbi munkakört tölti majd be, a kispadon pedig ideiglenesen László András veszi át helyét.

 A csapat őszi szereplése egyértelművé tette, hogy nem működhet tovább úgy a klub, hogy a különböző szerepek, feladatkörök összemosódnak. A Balaton partján az a döntés született, ahogy az a futballban szinte minden klubnál természetes, kettéválasztják az ügyvezetői és a vezetőedzői posztot. Az elmúlt években e két munkát egy személyben Horváth Károly végezte, mától azonban – egyelőre átmeneti jelleggel – László András, a klub korábbi játékosa, jelenlegi utánpótlásedzője ül a kispadon, míg Horváth Károly az irodában, ügyvezetőként dolgozik tovább.

A váltásról László András a következőket mondta: „Annyit kaptam ettől a klubtól, ettől a várostól, hogy nem is gondolkodtam, vállalom-e a feladatot, amikor arra kértek, segítsek! Azért csak erről a három mérkőzésről van szó most, mert ez nem rólam, hanem a siófoki futballról szól. Én kértem, hogy előbb tudjuk le az őszt, hogy aztán legyen idő az illetékeseknek eldönteni, milyen struktúrával és kikkel vágunk neki a tavasznak."

A feladat nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Siófok 12 forduló után mindössze 9 pontot szerezve az utolsó előtti helyen áll az egycsoportos NB II-ben. Az ősszel ráadásul még találkozik az éllovas Gyirmóttal és a második helyen álló Mezőkövesddel, valamint utazik a hazai meccseit műfüvön játszó Szigetszentmiklóshoz.

 

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.

2019.01.09 15:04:54

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Mervó elhagyta az ETO-t, gólkirály Csákváron, a Siófok Kisvárdáról igazolt, Dorogról ketten külföldre mentek a hajrában – az összes téli transzfer.