NB II: ukrán válogatott csatár is Kisvárdán folytathatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.23. 13:07
A Nemzeti Sport Online információi szerint újabb három játékossal egyezett meg a következő szezonban már a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda.

A tegnap hivatalosan is bejelentett három brazil és egy ukrán érkező után újabb külföldi futballisták csatlakoznak a Kisvárdához.

Az NSO értesülései szerint a további érkezők között van egy 30 esztendős, kétszeres ukrán válogatott csatár, aki korábban az orosz és az ukrán élvonalban is szerepelt (többek között a Sahtar Doneckben).

Rajta kívül egy 27 esztendős ukrán középpályás is a kisvárdai kerethez kerül – ő az előző idényben az ukrán első osztályban játszott –, sőt, egy szerb élvonalból hazánkba igazoló, szintén 27 éves szerb védő is a szabolcsiakat erősítheti a következő évadban.

Ez továbbra is alátámasztja, hogy a kisvárdaiak nem azt az általános gyakorlatot követnék, miszerint fiatal, a pályájuk elején álló külföldi játékosokat csábítanak magukhoz, hanem tapasztaltabb futballistákat.

A Kisvárda már biztosan az NB I-ben kezdheti meg a következő kiírást, az együttes a vasárnapi, Szeged 2011 elleni döntetlennel tette biztossá a feljutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik