NB II: Ukrajnából erősít a Balmaz, két játékos távozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 23:41
Tovább erősíti keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros: a vezetőség megállapodott az egyaránt ukrán Csonka Jurij, Mihail Rjasko és Viktor Rjasko átigazolásáról, eközben viszont Müller Zsolttal és Kállai Gáborral szerződést bontott – számolt be Tiba István elnök tájékoztatása alapján a klub honlapja.

A 23 esztendős Csonka Jurij az ukrán Metaliszt Harkiv II-től, a 22 éves Viktor Rjasko és a 19 esztendős Mihail Rjasko pedig a szintén ukrán FK Hoverla Uzshorod együttesétől érkezik a Balmazújvároshoz.Csonka Jurij az ukrán Metaliszt Harkiv II-től, a 22 éves Viktor Rjasko és a 19 esztendős Mihail Rjasko pedig a szintén ukrán FK Hoverla Uzshorod együttesétől érkezik a Balmazújvároshoz.

Müller Zsolttal és Kállai Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a klub; Müller az NB III Keleti csoportjában szereplő Kisvárdában, míg Kállai az azonos csoportban szereplő Hajdúböszörményben folytathatja tavasszal.

A szakmai stáb ráadásul továbbra is teszteli a korábban a DVSC-ben futballozó brazil támadót, Lucas Marcolinit, az ő sorsáról várhatóan hétfőn születik döntés.

A csapat fiatal támadója, Pintér Norbert a héten próbajátékon szerepelt a Győri ETO-nál, de a hétközi felkészülési mérkőzésen megsérült a bokája, így nem tud edzeni. Ha a győriek leigazolták volna Pintért, a tavaszi szezonban még akkor is mindenképp Balmazújvárosban futballozott volna.

A Balmazújváros a másodosztályú labdarúgócsapatok közül az egyik legaktívabb az átigazolási piacon, hiszen a vezetőség télen már kilenc új játékost igazolt (Perger Géza Bence ősszel is a klubnál szerepelt kölcsönben), míg kilenc labdarúgótól megvált.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Igor Gal (horvát, Rabotnicski Szkopje – Macedónia), Csonka Jurij (ukrán, Metaliszt Harkiv II – Ukrajna), Mario Mijatovic (horvát, NK Olimpija Osijek – Horvátország), Tomislav Pavlicic (horvát, Cibalia Vinkovci – Horvátország), Zdravko Popovic (horvát, AEK Athén – Görögország), Bozidar Radosevic (horvát, Koper – Szlovénia), Mihail Rjasko, Viktor Rjasko (mindkettő ukrán, mindkettő FK Hoverla Uzshorod – Ukrajna) Vajda Sándor (Naftovik Ohtirka – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők: Perger Géza Bence (Nyíregyháza)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Lucas (brazil, Moldava – Szlovákia)
Távozók: Bakos Bence (Siófok), Csorba Szabolcs (Abahani Limited Banglades), Demjén Gábor (Abahani Limited Banglades), Kis Róbert (?), Kállai Gábor (Hajdúböszörmény?), Müller Zsolt (Kisvárda?), Reznek Donát (Cigánd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Kondás Kristóf (DVSC), Szatmári Csaba (DVSC)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik