NB II: újabb két játékost szerződtetett a Vasas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 20:11
Hinora Kristóf és Bese Balázs személyében két fiatal játékost igazolt a Vasas – derült ki az NB II-es labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő angyalföldi klub hivatalos honlapjáról. Mindkét játékos kölcsönbe érkezik az MTK-tól.

A 20 éves Hinora Kristóf az elmúlt szezonban Nyíregyházán szerepelt, ahol középpályásként 27 mérkőzésen 2 gólt szerzett. A 19 éves Bese Balázs ősszel a Budaörs, míg tavasszal az MTK kapuját védte, összesen 23 találkozón. Mindketten tagjai az U21-es válogatottnak – foglalja össze a fő tudnivalókat a klub honlapja.Hinora Kristóf az elmúlt szezonban Nyíregyházán szerepelt, ahol középpályásként 27 mérkőzésen 2 gólt szerzett. A 19 éves Bese Balázs ősszel a Budaörs, míg tavasszal az MTK kapuját védte, összesen 23 találkozón. Mindketten tagjai az U21-es válogatottnak – foglalja össze a fő tudnivalókat a klub honlapja.

„Olyan játékosokat kerestünk, akik már tavaly bizonyították, hogy érettek erre az osztályra, és nem csak szerepet kaptak, hanem jó teljesítményt nyújtva alapemberei voltak csapatuknak” – idézi a vasasfc.hu Domonyai László klubigazgatót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik