HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.02.09 07:26 Frissítve: 2019.02.09 08:30

NB II: újabb fiatalt kapott kölcsön a PAFC-tól a Csákvár

A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár újabb fiatal játékost kapott kölcsön a Puskás Akadémiától. A „fiatalszabálynak” megfelelő Szabó Máté a tavaszi idényt így a másodosztályban tölti – számolt be róla a klub honlapja.A 20 esztendős támadó, Szabó Máté az őszi szezonban a Puskás Akadémia FC második csapatának tagjaként – a januárban Csákvárra került Skribek Alen társaként – az NB III-ban szerepelt és 13 találkozón négy gólt szerzett.

„Nagyon örülök, hogy szintet léphetek a karrieremben, már régóta vártam egy ilyen alkalomra. Váratlanul ért a dolog, hiszen csak szerdán délután szóltak, hogy Csákváron folytatom, viszont szerencsére majdnem mindenkit ismerek az együttesből, így könnyen megy majd a beilleszkedés. A hétvégi bajnokin akár már pályára is léphetek” – nyilatkozta a felcsútiak honlapján Szabó Máté.

A Csákvár az NB II 23. fordulójában vasárnap 14 órától a Vasast fogadja.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők: Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönbe, legutóbb kölcsönben ETO FC Győr), Skribek Alen (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Szabó Máté (Puskás Akadémia II – kölcsönbe)
Távozók: Bobál Gergely (ZTE FC), Gajda Márkó (szabadon igazolható), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Tamás Nándor (romániai, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza)

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.