HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.10 08:28 Frissítve: 2018.07.10 08:30

NB II: távozik Ceglédről a korábbi Loki-támadó

Szilágyi Péter és Virág Ákos is távozik a Ceglédtől – adta hírül hivatalos Facebook-oldalán az NB II-es labdarúgócsapat.

HIRDETÉS

 

A korábban a DVSC és a Békéscsaba színeiben az élvonalban is szereplő Szilágyi Péter és a szintén debreceni kötődésű Virág Ákos tavaly nyáron került a ceglédiekhez.

Az NB III-ból feljutó Kaposvár is bejelentett egy igazolást: szerződtették a pálya mindkét szélén bevethető fiatal támadót, Csernák Martint, aki az előző fél évet a Nyíregyháza kölcsönjátékosaként az NB III-as Nyírbátorban töltötte.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Asztalos Dávid (MTK – kölcsön után végleg), Lukács Richárd (Jászberény). Gyürki Gergő (Sopron), Kitl Krisztián (DVTK – kölcsönbe), Sigér Ákos (Kazincbarcika)
Távozók: Damásdi Alex (szabadon igazolható), Fehér Milán (szabadon igazolható), Kerekes Krisztián (DVSC – kölcsönből vissza), Nyilas Elek (szabadon igazolható), Peszmeg Viktor (szabadon igazolható), Sándor István (Jászberény, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (?), Valkovszki Péter (szabadon igazolható), Virág Ákos (?)

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRNÁL
Érkezők: Beliczky Gergő (ETO FC Győr), Bíró Dominik (Nyíregyháza), Csernák Martin (Nyíregyháza), Hegedűs Dávid (Kazincbarcika), Horváth Adrián (Pécsi MFC), Pogacsics Krisztián (Balmazújváros), Zsiga Ervin (Balmazújváros)
Távozók: Böjte Patrik (szabadon igazolható), Fonyódi Bálint (szabadon igazolható), Gábor Péter (szabadon igazolható), Laczkó Dávid (szabadon igazolható), Sárközi Krisztián (szabadon igazolható), Sóron Tibor (szabadon igazolható), Vajda Roland (szabadon igazolható)

 

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS