HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.19 09:59 Frissítve: 2017.12.19 11:37

NB II: távozik a Vác szakmai igazgatója – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben 5. helyen álló Vác FC bejelentette, Horváth Károly szakmai igazgató elhagyja a klubot.

HIRDETÉS

 

A váciak közleményében az áll, a korábban a Siófokon hosszú éveken át ténykedő Horváth Károly januártól másik klub szakmai munkájáért felel.

„Öröm volt minden alkalommal a csapattal, az edzőkollégákkal a találkozás – mondta búcsúbeszédében Horváth Károly. Ilyen kiváló közösséggel hosszú pályafutásom alatt alig  találkoztam, ennek egyenes következménye a bravúros szereplés. Köszönettel tartozom a Vác FC-nek, hogy ezek után egy másik klub megkeresett, és olyan szakmai feladatra kért  fel, amelyet nem tudtam visszautasítani. Nem feledkezem meg a Vácról, a jövőben, amikor igénylitek, mindenben a segítségetekre leszek.”

Horváth Károly 2016 szeptemberében állt munkába a Vácnál, amely az előző idényben a 6. helyen végzett a másodosztályban. Közben az is kiderült, hogy a ZTE lesz az a másik klub, ahol Horváth Károly folytatja szakmai igazgatóként.

A váciakkal kapcsolatos további hír, hogy a fiatal védő, Nagy Sándor az NB III-as Füzesgyarmathoz kerül fél évre kölcsönbe.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS