HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.19 09:59 Frissítve: 2017.12.19 11:37

NB II: távozik a Vác szakmai igazgatója – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben 5. helyen álló Vác FC bejelentette, Horváth Károly szakmai igazgató elhagyja a klubot.

HIRDETÉS

 

A váciak közleményében az áll, a korábban a Siófokon hosszú éveken át ténykedő Horváth Károly januártól másik klub szakmai munkájáért felel.

„Öröm volt minden alkalommal a csapattal, az edzőkollégákkal a találkozás – mondta búcsúbeszédében Horváth Károly. Ilyen kiváló közösséggel hosszú pályafutásom alatt alig  találkoztam, ennek egyenes következménye a bravúros szereplés. Köszönettel tartozom a Vác FC-nek, hogy ezek után egy másik klub megkeresett, és olyan szakmai feladatra kért  fel, amelyet nem tudtam visszautasítani. Nem feledkezem meg a Vácról, a jövőben, amikor igénylitek, mindenben a segítségetekre leszek.”

Horváth Károly 2016 szeptemberében állt munkába a Vácnál, amely az előző idényben a 6. helyen végzett a másodosztályban. Közben az is kiderült, hogy a ZTE lesz az a másik klub, ahol Horváth Károly folytatja szakmai igazgatóként.

A váciakkal kapcsolatos további hír, hogy a fiatal védő, Nagy Sándor az NB III-as Füzesgyarmathoz kerül fél évre kölcsönbe.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

2018.09.30 15:57:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Bozsik: az égiek sem akarják a folytatást • Hatodszor nyert otthon a Csaba • A hajrában mentett pontot a Csákvár.

HIRDETÉS
HIRDETÉS