NB II: távozik a rutinos kapus Kazincbarcikáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.21. 15:13
Megkezdte a felkészülést az augusztus 4-én induló új bajnoki idényre a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikai SC, és eldőlt, hogy a csapattól távozik a rutinos kapus, Somodi Bence – számolt be róla a klub honlapja.

A 30 esztendős Somodi Bence 2017 elején érkezett a borsodiakhoz Kaposvárról, az előző bajnoki idényben 23 NB II-es mérkőzésen lépett pályára. Somodi Bence 2017 elején érkezett a borsodiakhoz Kaposvárról, az előző bajnoki idényben 23 NB II-es mérkőzésen lépett pályára.

Rajta kívül nem edzett a csapattal Kiss Bence és Raul-Ioan Palmes sem, ők kölcsönszerződésük lejártával visszatérnek anyaegyesületükhöz, a Haladáshoz, illetve a Budapest Honvédhoz.

Az első tréningen viszont részt vett több új játékos is, az előző szezonban Cegléden futballozó Oldal Tibor és Farkas András, illetve két saját nevelésű, ifista korú labdarúgó, Kismarton Balázs és Ignácz Ruben. A ceglédi duó szerződtetéséről később dönthetnek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők:
Távozók: Belényesi Csaba (Vasas?), Sergiu-Petrica Jurj (?, román-magyar), Kiss Bence (Haladás – kölcsönből vissza), Raul-Ioan Palmes (román-magyar, Bp. Honvéd-MFA – kölcsönből vissza), Somodi Bence (?), Takács Péter (Dorog)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik